Автор
Ива Петрова

Камелия се сдобила с рожба срещу 40 000 евро?

От Великден насам един въпрос продължава силно да вълнува феновете на фолк гилдията и не само - сурогатна майка от Украйна ли е родила бебето на попфолк дивата Камелия?

52-годишната певица разкри навръх Възкресение Христово, че с любимия ѝ Цветин са се сдобили с рожба. „Благодаря на всеки помогнал за раждането ти, мило наше всичко”, написа изпълнителката на "Огън момиче". С това тя намекна пред последователите си, че с избраникаът ѝ са станали родители чрез сурогатна майка.

View post on Instagram
 


Самата снима на бебето, която Камелия сподели на профила си в Инстаграм, подсказа на много от феновете ѝ, че е малко вероятно то да е осиновено, тъй като е новородено. Ето защо много от тях допуснаха възможността мъничето, чийто пол щастливите родители все още не са разкрили, да е придобита с помощта на сурогатна майка от Украйна. Там въпросната процедура е законна.

Нещо повече, в Украйна т.нар. комерсиално сурогатно майчинство е пазар за милиони. Най-често се ползват услугите на агенция. Цената може да е от порядъка на 30-40 000 евро, което минава даже за евтино в сравнение например със САЩ, където услугата може да достигне и 120 000 долара. Тези финансови пакети обхващат медицински и правни процедури, както и заплатите на сурогатните майки, съобщават от "Уикенд", позовавайки се на информация от вътрешен източник.

View post on Instagram
 

Говори се, че най-често жените, износващи децата на двойки с репродуктивни проблеми, получават около 15 000 евро. Бизнес моделът продължава и по време на войната, въпреки трудностите. Хиляди двойки от различни краища на света и днес очакват да приберат своите деца, родени от сурогатни майки в Украйна, допълват още от медията.

Подробна информация, свързана със сурогатното майчинство в тази държава, може да се открие в интернет. Според нея още в акта за раждане на детето се вписват имената на получаващите родители. Според източника голямо съдействие на Камелия и Цветин е оказал столичния фотограф Костадин Кръстев-Коко. Самият той заедно с партньора си от същия пол преди 2 години се сдобили с дете от сурогатна майка в Украйна. Вече минал по този път, Коко помогнал и на певицата да сбъдне мечтата си.

View post on Instagram
 

Четете още: Камелия се е доверила на сурогатна майка от Украйна?