Камелия шокира феновете си с нова визия. Ама много е секси!

16 август 2022 | 13:27
9977
3
Инстаграм
3

Фолкпевицата Камелия често провокира последователите си. Направи го и сега - със серия снимки и чисто нова визия. Тя винаги е успявала да изненада почитателите си със смелите си експерименти.

Този път обаче остави без дъх повечето си фенове в Инстаграм.
 

Мнозина се зачудиха това Камелия ли е наистина. И тъкмо свикнаха с промяната, когато последва нова.

В Инстаграм профила на звездата се появиха два нови кадъра, превърнали се в тотален хит, пише "Блиц".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kamelia (@kamelia_official)

Повечето коментари под тях са супер положителни. Броени дни след като си направи косата черна и я скъси максимално, камелия се появи отново - този път с дълга руса прическа.

Явно предишната визия е била перука, коментират феновете.


Още по темата

Коментари

3 Ивелина
  19 август 2022 | 19:12 отговор
 

Винаги съм била толерантна към циганския етнос, но и ги ненавиждам циганите.Семейна съм,на 38г,русокоса, секси тяло.Мъжете ме събличат с поглед, включително и циганите мъже.За последните не ми пука.Поне до скоро беше така.С мъжа ми бяхме на плаж, а до нас се бяха разположили няколко момчета циганчета. Играеха на карти и пиеха бира.Влязах във водата сама и две от циганчетата ме последваха.Приближиха се към мен и започнаха да ме свалят.Опитах се да изляза от водата, но циганите ми препречиха пътя.Погледнах към мъжа ми, а той беше при другите цигани и играеше на карти с тях.А двете циганчета при мен взеха да ме обарват под водата.Ръцете им шареха по тялото ми.Циганите бяха с красиви тела и аз се възбудих.Мразех ги, но усещах как в слабините ми започва да бушува пожар.Момчето зад мен ме притисна и усетих набъбналия му член.Свалих си долнището на банския и го увих на китката си.И двете циганчета ме изчукаха във водата.Беше най-вълнуващия и хубав секс, който съм правила.Не мислех нито за евентуални болести, нито за евентуално забременяване.Просто правех страхотен секс с две циганчета и то под носа на мъжа ми, който играеше на карти на двайсетина метра от мен.

 
2
  19 август 2022 | 00:46 отговор
 

Kato i se razporat shevovete na plastichnite operacii , stoy ta gleday !

 
1 село
  17 август 2022 | 17:58 отговор
 

ЯКО, Е ИГРАЛ,ФОТОШОПА.

 

Добави Коментар

Най-четени