Камелия след корекциите призна: Аз съм друга и смятам, че давам пример

14 юни 2021 | 11:52
14827
6
Instagram
6

Камелия бе последният гост за сезона в шоуто "Шоуто на Николаос Цитиридис”, а феновете ѝ отново бяха втрещени от пълната промяна на тяхната любимка.

“Аз съм друга. Нова коса, с нов фейс. От много време исках да си пипна нослето, но прецених, че ще си направя подарък чак, когато навърша моя юбилей, който беше на 10-ти януари.” - разкри изпълнителката.

Тя сподели, че носът, който природата ѝ е дала бил на нейния баща. С годините нослето обаче се уголемило и тя решила “да се фрешне”. “Все пак работя в шоубизнеса и затова смятам, че на моите години, с моята професия, чак сега да взема такова решение е точно на място, за мен самата като самочувствие” - допълни тя.

“Има още време, за което нослето трябва да слегне, но пък се харесвам. Когато човек леко реши да промени пътя си в живота, било визуално, било професионално, това са едни важни стъпки и те са само за смелите. Обичам промените, при това не само визуалните, обичам да се променям и поведенчески. Обичам да се променям и с хората около себе си, с нови запознанства.”


“Аз не съм направила това действие, когато съм била на 20, защото не съм се харесвала, а съм го направила, когато съм станала на 50. Така че това са едни съвсем нормални промени и смятам, че давам пример за жените, които имат възможност и които имат желание, да не се страхуват от хорските рамки, от хорското мнение. Аз смятам, че човек е центриран, силен и мощен само, когато живее заради себе си.” - допълни тя.


По време на предаването Камелия представи за първи път на живо и най-новия си проект - дуетът с Александър Робов "Искам да се напиеш". Зрителите обаче сякаш бяха по-заинтригувани от новата визия на изпълнителката и заляха социалните мрежи с множество коментари, като я сравниха с Майкъл Джаксън, Емилия и Преслава.

Още по темата

Коментари

6 Защо
  15 юни 2021 | 13:01 отговор
 

Какво да кажа?!

 
5 Johnny Bravo
  14 юни 2021 | 19:07 отговор
 

Сега прилича на Емилия, след някъв пердах хахаха

 
4
  14 юни 2021 | 15:37 отговор
 

Излишно е, има по-важни неща от носа, че какво и беше преди.

 
3 СС Лацио
  14 юни 2021 | 12:14 отговор
 

!! надежда дойчева е бивша продавачка на артикули за баня в магазин Бриколаж в Люлин,а сега подвизаваща се с никове ,като Следователката,na di и кой знае още колко фалшиви ти си пример за това,каква не трябва да бъде една жена.Използвайки работата си в Хенди и използващата хората,като пионки може и да постигаш дадени цели,но айде не искаме да сме,като теб и да се правиме на кючекини по разни партита.Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.Такива,като теб освен,че са грозни отвън са боклуци и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си.Та гледай да не те ритнат от семейното ложе та да ти покажат ,къде ти е мястото.Тя се загрижила за чуждото дете,а не гледа собственото си и стои милото в стаята си само,кво му беше наказанието ,тихо и да си кюти там.Мърла злобна си ти и не заслужаваш грам внимание,камо ли да се занимава човек с подобни екскременти ровещи адреси и телефони и пускащи с.е.к.с обяви на нищо неподозиращите хора.m.sb.rico,продавай си незаконните цигари и се гръмни злобо грозна.!!

 
2 СС Лацио
  14 юни 2021 | 12:14 отговор
 

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка. ши ши , че да не би да манипулираш и огледалото освен злите хора ? Че тук мязаш на брутално грозен и зъл самовлюбен цигански урод.

 
1 СС Лацио
  14 юни 2021 | 12:13 отговор
 

Добре бе, че илиян тупалка мангал и 100 кила мангал с нейните баш типични цигански нослета - кога ще се пипнат. Че те също са в този жанр.

 

Добави Коментар

Най-четени