Фолкдивата Камелия отново разтресе мрежата с кадър, който предизвика недоумение и противоречиви реакции сред последователите ѝ.

50-годишната чалга звезда не спира да скандализира феновете си с полуголи кадри, повечето от които показващи божествено телосложение, сред последните от които тя смело демонстрира и своето секси дупе, с което може да сложи всяка млада моделка в джоба си.

View post on Instagram
 

Сега обаче палавата певица хвърли в потрес интернет аудиторията си с ново фото, чиято специфична мимика на устните ѝ в поза тип "патешка човка", разбуни духовете и предизвика съмнение сред почитателите ѝ дали наистина жената от снимката е Камелия.

"Какво направи с Камелия", "Покажи документ, че наистина си Камелия", "Хиалурон ли сложи в устните и ти", чудят се фенове. "Устни във формата на маймунски е заболяване и се нарича кататоничен ступор, прегледайте се спешно при доктор", смее се друг.

View post on Instagram
 

"Няма нищо общо с истинската Камелия...в момента докторите ги правят по една матрица явно ...срам...", възмущава се трети.

Не липсват обаче и положителни коментари по отношение на променената визия на изпълнителката на "Огън момиче": "Уникална", "Секси", "Beautiful", звучат суперлативите към фолкзвездата.

Междувременно, от известно време, из медийното пространство се носят слухове, че Камелия напуска "Гласът на България" и отстъпва мястото си на треньор в шоуто на колежката си Глория. Засега обаче нито едната певица, нито другата са потвърдили мълвата.

View post on Instagram
 

Четете още: Жега в социалните мрежи: Камелия на 50 показа секси дупе (Снимка)