Камен Донев нарече Зуека страхливец?

14 септември 2021 | 15:00
4889
8
снимки: Instagram
8

Една от най-обсъжданите теми през последните седмици несъмнено е решението на Зуека да емигрира, като самият актьор заяви, че от месеци не живее в България. Самият той не издаде къде е заминал със семейството си, но стана обществено достояние информацията, че са се преместили в слънчева Испания. Твърди се, че там той има роднини и всяко лято прекарва почивката си там и отдавна чувствал страната като свой дом.

 

Актьорът не скри, че е дълбоко разочарован от действителността в България и безнаказаността, която цари в държавата. И това е била причината той да си събере багажа и да замине надалеч. Разбира се, всеки има право на избор, както и право да промени местожителството си, но постъпката на Зуека не бе посрещната радушно от някои. 

На фона на новината за емигрирането му, Камен Донев направи рязко изказване в телевизионния ефир по темата за емигрирането. Ето какви бяха думите му:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galin K (@gl167)

Никoгa нe cъм бил привлeчeн oт миcълтa дa ocтaнa някъдe извън Бългaрия. Мнoгo oбичaм дa пътувaм пo cвeтa, нo винaги ce връщaм. Мoeтo мяcтo e тук – дa ce бoря, зa дa прoмeня ceбe cи и бългaритe. Нe cъм cтрaхливeц, нe cъм кoнфoрмиcт, нe cъм мижитуркa, зa дa глeдaм oтcтрaни кaквo ce cлучвa. Ocтaвaм тук, дoкaтo умрa. Бoрбaтa мe държи жив". 

Не знаем дали с това изказване той индиректно нарича Зуека "страхливец", но със сигурност не одобрява бягането от родината като начин за справяне с несправедливостите у нас. 

Четете още: Александър от Игри на волята вбеси зрителите, направи нещо непростимо

Още по темата

Коментари

8 Кирето
  15 ноември 2021 | 15:37 отговор
 

Камен е невероятен талант. Но това не пречи да е доста ограничен. Историята познава много актьори, които са пълни профани като личности. Камен е много малък като човек, за да осъжда постъпката на Зуека.

 
7 Фен на Българското.
  19 септември 2021 | 10:22 отговор
 

Камене ако чалгата е борба ти си шампион.

 
6 Габи
  16 септември 2021 | 08:52 отговор
 

Много е лесно да да участваш в опросточаването на хората и държавата и след това да тръгнеш да бягаш от твоето творение. Няма нищо лошо, че Зуека е отишъл някъде, но да беше казал истинската причина за това.

 
 
Теодора
16 септември 2021 | 15:21

Абсолютно,одраха пейзажа и се изпариха...

 
Теодора
16 септември 2021 | 15:21

ОСРАХА

5 paco
  15 септември 2021 | 00:20 отговор
 

Камен е борец само и единствено за собственото забогатяване. И защо? Защото смисъла на живота е не да платиш 50лв Камен да разсмива. А ти да расмиваш другите безплатно и те да правят същото..

 
4 Слави
  15 септември 2021 | 00:08 отговор
 

Като е радетел на законите....защо не влезе в затвора когато уби възрастен човек при катастрофа...???$

 
3 :)
  14 септември 2021 | 17:20 отговор
 

Гледах интервюто и не чух Камен Донев да нарича Зуека страхливец. Не създавайте сензации, където няма:)

 
2 Радослав
  14 септември 2021 | 16:51 отговор
 

Камен е изключителен талант. Самозабравянето обаче не закъснява и при гениите. Започва да се изживява като коректив на българския характер. Борец, за какво? Нека си стои тук, но осъждането на някой, който иска да напусне, не го прави безстрашен герой. Зад безспорният му талант прозира доста елементарен, дребен, отживял и не особено интелигентен човек. Юнашкото му биене в гърдите прави Зуека още по-голям герой, който изиграва съществена роля в посоката, в която Камен се опитва да върви.

 
1 Камене,
  14 септември 2021 | 16:42 отговор
 

Нормалните хора не живеят в кочина. Нито отиват да чистят кочините на сънародниците си. Избират си място БЕЗ кочини и живеят добре.

 

Добави Коментар

Най-четени