Кание пак избухна: Искам развод, откакто Ким се срещна с Мийк Мил

Поредицата от странни нощни туитове, които Кание Уест след това изтрива, продължава. Последните му излияния включват твърдението, че той е искал да се разведе с Ким Кардашиян, откакто риалити звездата имала среща с рапъра Мийк Мил в хотел “Уолдорф”.

“Опитвам се да се разведа с Ким, откакто тя се срещна с Мийк в Уолдорф, за да обсъждат “реформата за затворите” - гласи съобщението на Уест.

Ким публично е получавала одобрение от Мийк Мил за усилията, които тя полага в областта на правосъдието, като миналата година рапърът коментира, че тя е свършила много добра работа. Вероятната им среща в хотел, обаче не е ставала публично достояние. “Мийк е мой човек и се е държал уважително” - допълни след това Кание в свой пост. Защо тогава той би поискал развод във връзка с подобна среща, остава тайна.

View post on Instagram
 



Близки до звездното семейство разкриха, че Ким и Кание вече живеят разделени. Като Кание се е скрил в бункер и не вярва на семейството си. Проблемите между двамата започнали по време на изолацията заради коронавируса, по време на която те се карали ежедневно. Темите на разприте били разнопосочни, но включвали основно децата, тяхното бъдеще и различната посока, в която Ким и Кание искали те да поемат. Двамата сключиха брак през 2014 г. и имат четири деца.

View post on Instagram
 


Близки до рапъра разкриват, че Кание се е заобиколил с малка група от хора, на които вярва и в нея не се включва нито един от членовете на семейството на Ким. Рапърът бил параноичен и бил убеден, че има нужда от защита от семейството на съпругата си.



Поведението на Уест, който започна кампания, с която иска да стане президент на САЩ, предизвика доста противоречиви мнения. Някои от проявите му в последните дни говорят за това, че рапърът има епизоди, свързани с биполярното му разстройство - състояние, за което той публично е признавал.

View post on Instagram
 


“Крис и Ким пуснаха изявление без моето одобрение… Това е нещо, което една съпруга не би трябвало да прави. Те са бели привилегировани” - написа Кание още в Twitter. Като допълни: “Казва бъдещият президент”.

Въпреки това един от постовете на рапъра поставя под съмнение президентската му кампания. “Предполагам, че всички черни хора ще гласуват за Байдън” - написа той.

Уест обяви, че ще се кандидатира за президент на 4-и юли, а първата му пресконференция се състоя в Южна Каролина. На събитието Уест избухна в сълзи с думите “Почти убих дъщеря си”.

View post on Instagram