Кание Уест заяви, че не иска нито едно от четирите му деца да има акаунт в TikTok без негово разрешение.

44-годишният рапър направи коментара по време на интервю с Джейсън Лий за епизод на Hollywood Unlocked, като същевременно отбеляза, че играе по-активна роля в живота на децата си.



Уест изрази ясно позицията си за TikTok, разказвайки за инцидент в дома на Кардашиян в понеделник, когато отишъл в дома на Ким, за да прибере най-голямата си дъщеря – 8-годишната Норт, от училище, но бил спрян от охраната.

Норт пожелала баща ѝ да влезе в къщата, която доскоро той делеше с Ким. Кание е искал да види и другите си деца, но охранителите изобщо не го допуснали. Певецът заяви, че не е бил пуснат в къщата, защото новото гадже на жена му е бил там с нея.

В интервюто той изрази безпокойството си и от факта, че Ким е направила общ акаунт ТikTok, в който споделя снимки на себе си и дъщеря им. „Не искам децата ми да имат акаунти в TikTok, но никой не ме пита, а аз съм баща на тези деца“, бе категоричен той.

В неделя Кание публикува видео, в което заяви, че Ким и цялото ѝ семейство отказвали да му кажат къде е партито за рождения ден на 4-годишната Чикаго.

В крайна сметка Кание все пак е успял да присъства на рождения ден на дъщеря си, след като Травис Скот му дал локацията. Травис чака второ дете от по-малката сестра на Ким Кайли Дженър. "Хубаво беше да видя цялото семейство и децата ми. Кайли дойде да ме посрещне, защото охраната отново ме спря", разказа певецът в ново видео.

Изглежда любовните афери, в които се впуснаха Кание и Ким още преди официално да се разведат са отворили дълбока пропаст между тях. Кардашиян от няколко месеца не крие връзката си с комика Пит Дейвидсън, а Уест започна да лансира сексапилната си нова половинка Джулия Фокс.

Четете още: Защо Лиса Боне и Джейсън Момоа се разделиха