Капитонова "бедства" в Гърция, вижте с кого (снимки)

02 септември 2022 | 15:50
17079
2
снимки: Instagram
2

За личния живот на победителката от първи сезон на "Ергенът", Виктория Капитонова, се изписа и изговори много, но тя така и не издава пикантни подробности. Въпреки това обаче, все още успява да държи интереса на последователите, а откакто профилът е отблокиран, тя продължава да върти бизнес като инфлуенсър. 

Рускинята неведнъж е споделяла, че е страстен пътешественик и че се чувства добре навсякъде. Ето защо тя не пропуска възможност да стегне куфарите и да замине, където си пожелае. Този път тя се е спряла на южната ни съседка - Гърция, където в момента прекарва последните летни дни. 

Виктория Капитонова

Сигурно много от вас биха си помислили, че Капитонова отново е с далеч по-възрастното си гадже, което е с добри финансови възможности, но истината е съвсем различна. През последните часове тя сподели няколко сторита, на които се вижда, че пътува с приятелка, а след това сподели и кадри от плажа, отново в изцяло женска компания. Очевидно Капитонова е решила да се порадва на морето, но без мъже и да си прекара весело с приятелки. 

виктория капитонова

Само че плановете ѝ претърпяха малко объркване, тъй като метеорологичните условия определено не са нейна страна. По-рано през деня тя сподели на стори как с приятелките ѝ се крият под чадъри, завити в одеяла, заради проливен дъжд, но въпреки това не се отказват да бъдат на плажа. 

Четете още: Вижте красавицата, заради която Недко остави Тита (снимки)


 


Още по темата

Коментари

2 Марта
  03 септември 2022 | 20:58 отговор
 

Ако искате ролекс или каквото и да е,учете,работети и си купете.Не се дръще като проститутки

 
1 Черният властелин
  03 септември 2022 | 05:37 отговор
 

Само за курви и курвалък се дращи тука.

 

Добави Коментар

Най-четени