Автор
Христина Кирилова

Виктория призна дали победата ѝ в "Ергенът" е купена

Виктория Капитонова, която очевидно не би могла да печели доходи, освен чрез инфлуенсърство, се завърна в социалните мрежи, след като профилът ѝ в Инстаграм бе блокиран, още по време на предаването. Както винаги, тя продължава да отговаря на въпросите на последователите си, като издаде тайни от личния си живот и от шоуто.

И макар да излезе като официален победител от "Ергенът", рускинята успя да спечели омразата на зрителите с твърде меркантилните си разбирания за любовта, както и с интригите, които успя да спретне между останалите участнички. Е, днес Виктория продължава да говори все така усилено за пари, като отговори на последователите си, че дава 300 лв на месец за козметични процедури, фризьор, маникюр и педикюр. Но въпреки че покрай повишаването на цените в салоните, тази сума е напълно адекватна за тези услуги, мнозина се възмутиха, че с толкова пари разполагат цели семейства за един месец. А на това Виктория отговори по характерния за нея високомерен начин:

Капитонова продължи с откровенията, като сподели, че не е давала подкуп, за да бъде победителка в шоуто. Тя дори разкри, че не е спечелила нищо положително от победата си.

Тя коментира и новина от последните дни, а именно, че Виктор е щастливо обвързан, при това връзката му датира още преди началото на предаването. И е продължила и по време на снимките. Виктория отговори, че не е знаела за това.

Четете още: Митко от "Фермата", който смени жената в едноименното шоу, наистина се разведе. Коя е новата му половинка?