Кари, Миранда и Шарлот забиха в земята Тузаря след обвиненията в сексуално насилие

Животът на актьора Крис Нот, известен с ролята си на Тузаря в "Сексът и градът", се превърна в истински кошмар, при това за броени дни. След като бяха излъчени първите три епизода от продължението на култовия сериал, със заглавието "Просто ей така", актьорът получи няколко жестоки удара под кръста.

Две жени обвиниха Крис в сексуално насилие, което определено нанесе сериозен удар върху имиджа му, както и върху бъдещето му в Холивуд. Само няколко дни по-късно той бе отстранен от сериала "Закрилникът", в който играе главна роля. Нот си спечели негативи и от единствения епизод от "Просто ей така", в който участва, след сцената, в която умира, карайки велоергометър на марката Peloton. Те дори направиха реклама на продуктите си, в която откровено се подиграват на актьора. Но това, което се случи днес, вероятно е най-болезненият удар, който можеше да получи от най-близките си колеги.

View post on Instagram
 

След кратко мълчание, Сара Джесика Паркър (Кари), Синтия Никсън (Миранда) и Кристин Дейвис (Шарлот) направиха официално изявление след обвиненията за сексуално насилие към Крис Нот (Тузаря). И макар да няма никакви доказателства, че той е посегнал на трите жени, които са подали анонимни оплаквания срещу него, актрисите решиха да застанат на тяхна страна, типично по холивудски. Ето какво гласи официалното им изявление, публикувано в Инстаграм профила на Синтия Никсън:

"Дълбоко огорчени сме да чуем за обвиненията срещу Крис Нот. Подкрепяме жените, които се изправиха и споделиха болезнените си преживявания. Знаем, че това е било много трудно за тях и ги поздравяваме за смелостта."

Обвиненията срещу Крис Нот са от дами, които работят в холивудската индустрия, а събитията, за които претендират, че са били насилени сексуално от актьора, датират от 2004 и 2015 г.

Четете още: Меган Маркъл се прави, че пазарува за Коледа, но май си викна папараци да я снимат уж случайно?