Кармен Електра – мокрият сън на всички мъже по света вече няколко десетилетия. Днес тя е на 46 г., но тялото ѝ все още буди възхищение и тя продължава да се снима по евино бельо. Предлагаме ви да видите няколко снимки от последната ѝ фотосесия, които се появиха на бял свят преди няколко дни.

Тя е чисто гола, единствено по грим и дори косата ѝ не прикрива уникалната ѝ фигура. Заела е предизвикателна поза върху сатенен лилав чаршаф, а разликата от тена ѝ залъгва погледа ви, че има бельо.

View post on Instagram
 


Горещите кадри са дело на фотографа Ели Ръсел Линец, който е майстор на актовите снимки. Неведнъж е заснемал и кралицата на скандала Лейди Гага.

И въпреки че вече не е първа младост, Кармен продължава гордо да показва тялото си и споделя, че сега е още по-доволна от фигурата си, отколкото преди години. Преди време самата тя разкри каква е тайната ѝ да изглежда толкова добре след 40:

„Когато започнах отново да се занимавам с танци по-сериозно, усещах, че съм много дехидратирана. Бях активна и непрестанно се изпотявах. Реших, че трябва да пия повече вода и тялото ми започна да се променя към по-добро. Сега дори свалям килограми много по-лесно, отколкото преди, когато спазвах строги диети.“

View post on Instagram
 


Кармен разкрива още, че с времето е успяла да разбере нещо много важно за доброто самочувствие.

„Много е важно да бъдеш себе си. Никога не бих се променила заради някого. Хората в нашия бизнес те уважават и ценят заради това, което си. Затова не се променяй, бъди себе си. Ако хората не те харесват заради самия теб, това няма значение. Няма проблем, продължавай напред. Всичко е наред“, съветва Кармен.

Четете още: Порнозвезда продава силикона си