Автор
Христина Кирилова

Като гръцка богиня: Алекс Богданска смая всички с тази рокля (снимки)

След като издаде всички подробности около развода си с Даниел Петканов, Алекс стегна куфарите и замина на почивка в Гърция, където си прекарва повече от добре. Миналата седмица тя сподели, че се е впуснала в ново предизвикателство, като публикува кратко видео от първия си урок по уиндсърф.

В неделя вечер пък Алекс реши да покаже, че определено е от жените, които прославят красотата на българките, където и да са. Моделката сподели няколко кадъра от поредната си купонджийска вечер, на която със сигурност е събрала погледите на всички господа.

View post on Instagram
 

Богданска се щракна на фона на красива гледка в Атина, облечена в невероятна бляскава рокля. Едва ли някой може да отмести поглед от безкрайните ѝ крака, а силуетът на тоалета очертава перфектно женствените ѝ извивки. За да бъде още по-стройна, бившата г-жа Петканова заложи на сандали на високи токчета, а прическата и гримът ѝ бяха точно като на приказна гръцка богиня.

Серията от снимки тя кръсти "Хрониките на Атина", от сторитата ѝ виждаме пък, че не само е била неземно красива, но си е прекарала страхотно в приятелска компания.

Четете още: Златка остави детето на Джизъса без море