Автор
Кристина Кирова

Кой плаче сега: Алекса е съсипан, след като Елица отпадна от "Игри на волята"

Тази година "Игри на волята" изглежда като истински романтичен филм, примесен с гладиаторски битки. И сякаш надпреварата извън Арената е по-жестока, отколкото по време на игрите. В четвърти сезон се зародиха две двойки в племената, а Елица и Алекса са заедно от година, но влязоха в шоуто в различни племена. И този факт определено много натъжаваше красивата шампионка по борба, която плака неутешимо, когато любимият ѝ първо влезе в отбора на резервите, а след това отказа да се присъедини към нейното племе на Непобедимите и в крайна сметка се оказа при Супергероите.

View post on Instagram
 

В последните два епизода обаче, племето се разпадна и Алекса и Елица най-накрая се събраха, но за малко. Още на следващия ден Ели трябваше да отиде на Арената за капитанска елиминационна битка и загуби от капитана на Безстрашните - Рали. Победата на русокоската беше очаквана, тъй като тя водеше значително през цялата битка и обрат в полза на Елица така и не се случи.

View post on Instagram
 

Междувременно, Алекса очакваше с нетърпение любимата му да се завърне обратно в Стопанството, но това така и не се случи. Макар и всички от Непобедимите да бяха сигурни, че Елица ще се завърне, защото е един от най-силните участници в шоуто тази година, тя отпадна и напусна формата. Тази новина определено съкруши Алекса, който дори за пръв път пророни няколко сълзи. Ели от своя страна си отиде вкъщи усмихната и с гордо вдигната глава.

“Ще ми липсва най-много тази емоция, с която отиваш на Арената, адреналинът, който имаш. Тази емоция ще ми липсва винаги, защото това е моето последното спортно предизвикателство в живота” - сподели Елица след съдбоносната битка.

Четете още: Емануела рече и отсече: Не ми трябва богат мъж