Изглежда, че скандалът между Джулиана Гани и бившия ѝ любим, Илиян, вече е потушен. След скандалните записи, които публикува фитнес инструкторът и грозните нападки от страна на силиконката, двамата очевидно са постигнали споразумение, относно сина им Давид.

И макар панаирите да са приключили, Гани отново взриви мрежата, като най-накрая показа кой е мистериозният мъж до нея. Направи го в стори в Инстаграм, като сподели изявлението на любимия си, че именно тя е жената, завладяла сърцето му.

Очевидно Джулката е залитнала по поредния мускулест тип, който по всяка вероятност ще натрупа популярност от връзката си с нея. От профила му в социалните мрежи разбираме, че фамилията му е Стоилов и също така, че той е бил човекът, с когото силиконката е споделила пътешествието си до Франция, по време на което е научила за виртуалната изневяра на Илиян.

View post on Instagram
 

От публикациите на Стоилов става ясно, че интимните му отношения с Джулката за започнали много преди скандала със съпруга ѝ. Още през юли двамата са отскочили до Барселона и никак не са се смутили да публикуват общо селфи оттам. В момента влюбените гълъбчета са в Лондон или поне така излиза от последната публикация на Стоилов.

По всичко личи, че Илиян съвсем не е бил първият, който е кривнал от правия път и че Джулката отдавна не му е била вярна.

View post on Instagram
 

Четете още: След Зуека вижте още кой ще емигрира