Шоуменът Влади Априлов е готов да емигрира - това заяви самият той, след като един от най-добрите му приятели, Васил Василев-Зуека напусна страната преди няколко месеца. В момента двамата са на турне, за да играят постановката "Ние, българите", в която си партнират. И очевидно в свободното време коментират какво може да им предложи животът извън България. По всичко личи, че Зуека не съжалява за решението си да напусне родината, а след него за същото се е замислил и Влади.

Априлов сподели, че откакто е в Испания, Василев се е отдал изцяло на хобито си, рисуването и това е единственото му занимание зад граница. Освен това, той планирал емигрирането си от 2-3 години.

View post on Instagram
 

"Той рисува нон-стоп. Той става сутрин, не излиза. Бяхме в Палма де Майорка и ми каза - "Добре, че дойдох тук малко да се разходя в Испания". Той става сутрин, кара детето на училище, почва да рисува, взимам го в 3 ч., той почва да рисува, вечеря, пак почва да рисува. Готвим заготовки, той се е отдал тотално на тази страст. Вече кръста го боли. Няма лошо. И аз ще емигрирам до две години. Моите деца са в Италия, ние почти не се виждаме. Какво да правя тука", каза Априлов.

View post on Instagram
 

Четете още: Преслава срази Андреа, вижте какво направи (снимки)