Летисия Каста: България е друг свят, със странни, но симпатични хора

17 май 2011 | 15:55
25534
20
20

Под заглавие "Устремила съм се към кино, което поема рискове" в. "Монд" публикува интервю с Летисия Каста за участието й в българския филм "Островът", представен на "Петнадесетдневката на режисьорите" на фестивала в Кан.

Запитана как протича снимачният процес в страна като България, Летисия Каста споделя: "Пристигаш в друг свят, с малко странни, но крайно симпатични хора. Мисля, че се натъкнах на цялата лудост на българите на едно малко островче, Света Анастасия, с площ от 400 квадратни метра. Всеки ден похапвахме домати и таратор. Беше доста смахнато!"

След това Летисия Каста разказа за сюжета и ролята си във филма на Камен Калев, пишат от actualno.com

"Това е историята на една двойка - Данийл и Софи. Тя решава да го изненада с екзотична екскурзия до България. Там тя разбира, че въобще не познава човека, с когото живее. Той губи контрол и започва да откача. Софи се опитва да го върне към нормалния живот, но той е обсебен от желанието си за промяна и разбира, че е бил тотално белязан от своето възпитание. Иска да се измъкне.

  

Заминава за един остров, Софи тръгва с него. Тя е бременна от Данийл и в крайна сметка започва да го разбира. Софи го следва навсякъде - това е в общи линии сюжетът. Филмът е абсолютно откачен".


Летисия Каста сподели и други мисли за фабулата на "Островът".

"Това е едно пътешествие. Отначало то се очертава като романтична ваканция, но след това се превръща в кошмар. На Данийл му се привижда удавник. Не знаят дали това е истина, или се дължи на неговата лудост. Моята героиня Софи носи обич и разбирателство. Тя се опитва да проумее що за човек е партньорът й. Тя носи живот".

Запитана за това как се справя с големите разходи в Кан, след като участва в скромна продукция, Летисия с чувство за хумор отговори: "Няма друг начин, все пак това е бюджетът на български филм!"

Още по темата

Коментари

20 Bebs
  05 август 2012 | 10:36 отговор
 

Защо да не дава мнение?Пък и тя не казва нищо лошо,даже трябва да се радвате :)

 
19 сос
  20 май 2011 | 02:13 отговор
 

Ква е тая злоба бе орааа? Жената има страхотни естествени цици, а като не е виждала таратор и не е яла домат с хляб и сирене, веднага й "серем доматени люпки на човката"!

 
18 olele
  18 май 2011 | 21:00 отговор
 

тук си имаме и добри и лоши неща,тъка че се замислете повече преди да говорите(пишете),:)

 
17
  18 май 2011 | 20:46 отговор
 

taq pak koq be6e ta dava mnenie za Balgarite

 
16 аз
  18 май 2011 | 15:35 отговор
 

напълно съгласна с коментар №9...така е след сметките ни остават само домати и краставици....

 
15 ааа
  18 май 2011 | 13:16 отговор
 

Красе, хубаво, че и даде препоръки, не зная какво щеше да прави без твоето експертно мнение! Чичо, ходи прекопай доматите, недей припарва до компютър!

 
14 Outland
  18 май 2011 | 12:20 отговор
 

Щом който дойде в България, откача, какво остава за хората, живеещи тук.

 
13 Outland
  18 май 2011 | 12:20 отговор
 

Щом който дойде в България, откача, какво остава за хората, живеещи тук.

 
12 Н...
  18 май 2011 | 08:53 отговор
 

Ебати и смотания народ сме винаги ще намерим кусури на другите,а не на себе си сякаш повечето дето коментират са супер пичове и мацки.Мацката си е готина кви и ще цици да има,поне не е надута със силикони навсякъде,затова с такова мислене сме много назад от повечето държави и да тичаме срещу тях пак няма да ги стигнем

 
11 Maddy Insane
  18 май 2011 | 07:18 отговор
 

Вие ми я дайте на мен тази вкусотийка, а си яжте силиконовите ГМО-та на наште звезди и тези от пАрно индустрията - накъде отива света - да плюеш естествената женска красота, аре жените от завист, ами мъжете - вие какво харесвате - други мъже, овци, козички... Shut my mouth up

 

Добави Коментар

Най-четени