Лияна свали сутиена и съобщи важна новина

22 април 2021 | 09:43
9253
3
снимки: Instagram
3

Лияна винаги знае как да разгорещи феновете си, дори и навън да е студено и винаги го прави с много финес. След ударна серия от секси кадри от Малдивите и други екзотични места, тя реши да свали дрехите и вкъщи, за да съобщи нещо наистина вълнуващо.

По думите на талантливата красавица, вече разхлабените мерки и възможността за участия по клубовете и ресторантите, не я ощастливяват толкова, колкото останалите ѝ колеги, които не спират да обявяват първите си участия след дългата пауза. Напротив - певицата е в творчески процес, при това напълно гола. Тя не пропусна да запечата момента, в който е само пон тетрадка и сподели следното страхотно послание:

Лияна

„Можем да сложим цензура на всичко освен на душата си! Дали ще се скрием под дрехите си, дали ще се скрием зад лъскавия си имидж..,няма значение..,все сме скрити някъде там.. От няколко дни “разговарям “с хартиените листа. Изписвам отново десетки думи, за да събера в няколко реда ,още една част от душата си и да ви я подаря чрез песен.. Нито изпитвам глад, нито жажда, нито това, че навън вече всичко работи може да ме откъсне от това състояние.. Единственото което е с мен по цял ден е моята късметлийска бяла химикалка, с която написах “ Като хлапе” и тетрадката.. За пореден път ще съблека душата си пред вас.. и , вярвам, че отново ще получа най- голямата и скъпа награда..- ВАШАТА ЛЮБОВ. Обичам ви..,хлапета“.

Може и скоро да не се появи пред публика на някое участие, но със сигурност Лияна подготвя поредния си хит с текст, който отразява крехката ѝ душа. 

Четете още: Мегз отново замесена в грандиозен скандал


Още по темата

Коментари

3 Divo veshtestvo
  13 май 2021 | 17:57 отговор
 

Samo se pokazva tyi unui. Taz jenica drugo znae li?

 
2
  10 май 2021 | 16:57 отговор
 

Искам тройка с нея и дъщеря й, искам й двете да са ми гаджета едновременно

 
1 вашиту ими
  22 април 2021 | 19:24 отговор
 

да я блъскам в aнaлa. а дъщеричката ѝ е готова за разплод

 

Добави Коментар

Най-четени