Лияна този път взриви мрежата с голи гърди и страхотна новина (снимка)

Лияна съвсем не е от фолкдивите, които градят паралелна кариера като инфлуенсъри в Инстаграм. Тя не използва профилите си в социалните мрежи, за да рекламира дрехи или козметични продукти, а за да бъде по-близо до феновете си и да им сподели всичко най-вълнуващо, което ѝ се случа.

И всеки път го прави по характерния за нея парещо секси начин. Всяка новина, която съобщава на почитателите си, е придружена с горещ кадър на певицата, което е съвсем разбираемо - много малко жени могат да се похвалят с толкова перфектно изваяна фигура като нейната. И днес Лияна не изневери на стила си, като заголи пищната си гръд и сподели страхотна новина.

View post on Instagram
 

Оказа се, че тази година, след броени дни красивата ѝ пораснала дъщеря официално ще завърши училище и ще заблести като истинска принцеса на бала си. Малко след това Лияна се готви и да представи нова песен, която е дългоочаквана от феновете ѝ.

"Мили мои, хлапета. Дълго време не съм пускала нищо..Както знаете- тук аз не рекламирам..,тук споделям! Предстоят много, нови неща около мен и реших просто , когато има с какво да ви зарадвам, тогава да се щракна и да споделя.Уви..,не се сдържах.Но, съвсем скоро ще е балът на моята принцеса @deniz_yoz , съвсем скоро ще довърша и песента си..,а може би ще ме видите и в ново амплоа.Та, така.. Очакват ни все красиви, споделени мигове заедно.И, не забравяйте, че ви Обичам", написа развълнуваната майка и певица.

View post on Instagram
 

Ние нямаме търпение да видим Лияна в нова светлина, а също и каква рокля е избрала за бала си приказната ѝ дъщеря.

Четете още: Преслава шокира: Мислех да спра да пея