Лоренцо на Софи проговори за скандала с мигрантите: Никой не ме издирва!

04 октомври 2022 | 10:48
40717
2
Снимки: Instagram
2

Синът на Софи Маринова - Лоренцо, изненада всички с неочаквана публикация в Инстаграм. На фона на гръмналия скандал, че полицията го издирва за трафик на мигранти, той изневиделица проговори. 

Припомняме, че преди броени дни в медийното пространство излезе информация, че Лоренцо се укрива заради твърденията на 21-годишния арестант Иван С., че е участвал в незаконно превозване на мигранти в страната. Въпросният Иван С. бе задържан да прекарва група бежанци край Русокастро. 


Пред разследващите Иван казал, че синът на Софи Маринова го взел от строителен обект в София, качил го на БМВ-то и закарал до Дебелт. На входа на селото колата е спряна от патрулен автомобил и имената на двамата са записани в списъка на проверявани лица.

От тогава до сега нямаше ни вест, ни кост от Лоренцо, а ромската перла продължаваше упорито да мълчи по случая с наследника ѝ. 

Сега обаче Лоренцо явно е решил да проговори и да заяви, че всичко е лъжа и измама. "Да ви кажа само понеже ме побъркахте, никой не ме издирва. Всичко това е пълна пунта, не мога да повярвам, че има хора, които вярват", гласи пост в сторито на неговия Инстаграм профил.

Четете още: Обявиха Лоренцо - сина на Софи Маринова, за общодържавно издирване


Още по темата

Коментари

2 Реалист
  07 октомври 2022 | 15:28 отговор
 

А.ти.сам.либиотишъл

 
1 фен(бивш)
  04 октомври 2022 | 18:30 отговор
 

...но реших,да се,,предам'',СЪПРОВОДЕН,от ДВАМА АДВОКАТА.

 

Добави Коментар

Най-четени