"Аз няма да се ваксинирам! Моята ваксина е Бог". Това каза фолкпевицата Луна пред "България Днес".

49-годишната изпълнителка изрази открито отношението си към пандемията и в частност - към ваксините. Според нея коронавирусът е наказание, изпратено свише, за да може човечеството да се осъзнае. Луна смята, че хората са тръгнали по много порочен път и че са станали твърде материални и жадни за забавления. Затова тя определя пандемията като урок, от който всички трябва да се поучим.

View post on Instagram
 


"Хората не могат да се справят с невежеството и пороците си! Пандемията е напомняне и това е някакъв друг вид наместване, което сега тепърва започва“, споделя певицата.

Луна признава още, че не се е срещнала до този момент с Ковид-19, както и че се придържа строго към мерките за предпазване от коронавируса, спазвайки нужната за това дистанция и носейки навсякъде маска.

View post on Instagram
 

Известен факт е, че изпълнителката е изключително дисциплинирана по отношение на начина си на живот и здравословното хранене.

"Не ям месо, не пия алкохол, изчистена съм на духовно ниво и е много важно да съм близо до природата“, казва Луна по отношение на здравословния си начин на живот, който води от години насам. Неведнъж тя е разкривала, че не се храни всеки ден, а когато го прави, консумира само чисти природни храни.

Луна признава още, че тежи 50 кг, както и че се чувства изключително добре и комфортно. „Храната е ритуал. То не е да се натъпчеш и после да се оплакваш колко си преял“, отбелязва още гласовитата блондинка.

View post on Instagram
 

Четете още: Даяна Ханджиева се завърна при бившия