Любимият на Лорина Камбурова направи шокиращи разкрития за последните й дни

Вчера българската актриса Лорина Камбурова трябваше да навърши 30 години. Това е първият път, в който близките, приятелите и почитателите ѝ посрещат рождения ѝ ден с тъга и единствено със спомен за нея. Актрисата си отиде преди няколко месеца след здравословни усложнения.

Новината за смъртта ѝ беше истински шок за всички, тъй като никой не е подозирал, освен най-близките ѝ, че тя се е нуждаела от белодробна трансплантация, която така и не успя да дочака. След като е била заразена с Ковид-19, борбата за живота ѝ станала още по-безмилостна и след мъчително боледуване, Лорина пое последния си дъх. Приятелите ѝ и до днес не могат да се примирят с огромната загуба, но един човек така и не успява да ѝ сподели, че е лудо влюбен в нея. Този, с когото актрисата е мечтаела да заживее на тихо и спокойно място, далеч от градския шум и суетата. Ето какво сподели самият той за последните им разговори:

View post on Instagram
 

"Понякога й беше трудно да си поеме въздух и изпадаше в паника. Обаждаше ми се в 2 или 3 през нощта. Беше ми трудно, защото чувах учестеното й дишане. Усещах, че пулсът й препуска. Опитвах се да я успокоявам, правехме упражнения за дишане. Веднъж ми каза "Продължавай да говориш, гласът ти ме успокоява". Предложих й да иде в болница и в крайна сметка тя отиде. Но именно там се зарази с ковид", споделя фотографът и оператор Ауи Рабелиста.

Двамата се запознават на снимачната площадка, покрай заснемането на филма "Поробени". И въпреки че помежду им се заражда невероятна химия, те остават дистанцирани един от друг, тъй като и двамата били обвързани по това време. И така до миналата година, когато Лорина решава да потърси Ауи и телефонните разговори помежду им започват да се превръщат във всекидневие за тях. Единственото, което ги разделя е разстоянието - Камбурова по това време вече е в Москра, а Ауи - в Швеция. Тя дори е имала намерения да отиде при него на гости.

В последния им разговор Лорина признала и как си представя съжителството им:

View post on Instagram
 

"Беше заинтригувана от моя начин на живот, защото аз живея с месеци сред дивата природа. Имам кон, кучета. Тя много искаше да изживее в всичко това. Може би в последния си разговор ме попита какво ли ще е да сме заедно - ще живеем във ферма, ще имаме коне кучета, просто ще седим на пейка, слънцето ще огрява лицата ни. Можех да си се представя така. Бях влюбен в Лори и това не е нещо, което ме е страх да споделям с хората".

След този разговор актрисата и фотографът не се чуват повече, а той така и не успява да ѝ сподели колко е влюбен в нея. Малко след смъртта ѝ Ауи и най-близката приятелка на Лорина, Дели Алън, направиха мемориал на актрисата на едно от най-любимите ѝ места - нос Калиакра.

View post on Instagram
 

Четете още: Камелия разтопи сърцата на всички с уникално послание за майка си (снимка)