Люси Дяковска отново с разбито сърце: Сбогом, моя красива любима

След като в началото на лятото научихме, че Люси Дяковска върти любов с красива танцьорка на име Марчела, тяхната връзка се разви доста бурно. Въпреки че бяха от съвсем скоро заедно, двете сключиха брак в края на юли и не пропуснаха да се похвалят с щастливото събитие, като споделиха сладки кадри от сватбата в мрежата.

Но колкото бързо се зароди любовта между двете, толкова бързо и угасна. През последните дни Люси издаде, че с Марчела вече не са заедно със следните силни думи:

„Сбогом, моя красива любима... Ти беше светлината в моята тъмнина и наистина ще ми липсваш!”

Изглежда, че не Люси е сложила край на отношенията си с Марчела и сърцето ѝ отново е разбито. Припомняме ви, че двете се запознаха по време на снимачния процес на най-новия клип на групата No Angles, с който се завърнаха на музикалната сцена след дълго отсъствие. Във видеото Марчела танцува и влиза в ролята на гадже на Люси. Вероятно точно тогава се е зародила и любовта помежду им.

View post on Instagram
 

Мнозина твърдят, че танцьорката не е изпитвала истински чувства към Дяковска, а по-скоро се възползва от влиянието ѝ в музикалните среди, особено в Германия, за да добие популярност. Стана ясно, че тя вече е направила и първите си стъпки в музиката, за които вероятно Люси ѝ е помогнала.

View post on Instagram
 

Четете още: Камелия разтопи сърцата на всички с уникално послание за майка си (снимка)