Люси Иларионов и Ани Хонг фалираха?

01 септември 2021 | 13:44
2364
0
снимки: Instagram
0

Много неприятна ситуация се заформя около двойката Люси Иларионов и Ани Хоанг, породена от пандемичната ситуация. Оказа се, че режисьорът и певицата са пред фалит след неуспешен опит за разработване на бизенс. На 12-и март миналата година двамата направиха грандиозно откриване на заведението си в Елин Пелин, но уви - ден по-късно то беше затворено, както и много други, тъй като беше обявено извънредното положение.

 

Още тогава всички вложения и закупените храни и напитки се оказали напразни, но след отварянето на заведенията няколко месеца по-късно, Люси и Ани направили втори опит. Но и той се оказа неуспешен, тъй като наскоро отново затворили заведението поради липса на персонал и финанси. Месеци наред те разчитали почти изцяло на доставки по домовете, като режисьорът се грижел лично за част от тях, но очевидно усилията им се оказали недостатъчни. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ani Hoang (@anihoang)

В момента барът не функционира по предназначението си, Люси го използва единствено като снимачна площадка за видеоклиповете си, а също така го отдава под наем на свои колеги. Мястото е предпочитано, тъй като е с изключително модерен дизайн и съобразен изцяло с най-новите тенденции. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ani Hoang (@anihoang)

Четете още: Нети спира дъха на феновете си с тези невероятни снимки от брега на морето

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени