Ивана разкри, че е успяла да отслабне с дисциплина и това е нейната рецепта. Заради проблемите с щитовидната жлеза е минала през операция, благодарение на която "хормоните се въведоха в някаква форма", пише Hotnews.bg.

Певицата призна, че не гладува, а режимът ѝ е балансиран. „Смених много диети и накрая се спрях на „Зоната“. Не е трудно, вече 8 години съм с нея, като от време на време я нарушавам. Сега съм се стегнала, защото за концертите трябва да отслабна с 3-4 килограма", споделя звездата на „Пайнер“ в телевизионно интервю през уикенда.

View post on Instagram
 


Всички артисти знаят, че камерата качва едни 5-6 кг, така че трябва да си надолу. Сега съм в зелената зона на „Зоната“.

Певицата на народа се подготвя за предстоящите си концерти „Шампанско и сълзи“, които ще се състоят в летните театри на Варна и Бургас.

„Чудя се как да подредя песните. Иска ми се началото да е по-тежко, да започна с песни, които не мога да изпея в нощен клуб или на фирмено парти, където хората искат само хитове. Обаче дъщеря ми Теодора, която е режисьор на концертите, казва: „Мамо, с тези песни в началото ще трябва да раздаваме антидепресанти“. Така че, вероятно от средата нататък ще се промени сценарият и ако хората искат купон, ще е купон“, разказа изпълнителката.

View post on Instagram
 

Четете още: Натали Трифонова обърка пътен знак с... пилон