Майката на Азис засенчи сина си. Мислела да го абортира

Майката на Азис - Гергина, засия в целия си блясък и грабна сърцето на публиката. Това се случи в дългоочакваното забавно предаване "Забраненото шоу на Рачков", чийто дебют се завъртя в неделя вечерта в ефира на Нова тв.

Появата ѝ беше изненадваща както за зрителите на шоуто, така и за самия Азис, който гостуваше на Рачков по повод рождения си ден. Васил, както е рожденото име на Азис, нямаше никаква представа, че сценаристите са намислили да го сюрпризират в студиото пред очите на многобройните зрители пред екрана. А причината за това е, че майка му живее от дълги години в чужбина.

View post on Instagram
 


По думите му двамата не са се виждали от четири-пет месеца, но това, което развълнува много повече зрителите, бе невероятната и очарователна външност, с която Гергина изгря на сцената до сина си и дори го засенчи.

А въпросът, който сега силно мъчи медийното пространство, е има ли Гергина повече пластични операции от харизматичния си наследник.



Според HotNews.bg жената, която Азис винаги е издигал в култ и като най-красивата жена в живота си, можела да се похвали с немалък брой операции по лицето. Въпреки намесата на козметичната хирургия обаче, всички сме единодушни, че тя изглежда наистина превъзходно. Дори и русата ѝ дълга коса, дължаща се вероятно на вградените в нея екстеншъни, ѝ отива доста на смуглото ѝ и чаровно лице.



Докато Азис изпълняваше хита на Роси Кирилова - "Какво по щастие голямо да съм до тебе, мамо", на сцената се появи и родителката му. Гергина бе заложила на костюм в кралско синьо, а синът я допълваше със синя риза и дънки на цепки. Докато двамата се прегръщаха, камерите уловиха вълнението и сълзите в очите на Азис.

В краткия си разговор с Рачков, елегантната блондинка се върна назад в годините, когато била много млада и забременяла с Васил. "Аз не го исках, исках да го абортирам. Вероятно защото бях много млада, на 21 години", сподели тя пред водещия.

Азис не пропусна да поздрави майка си и да изрази своята признателност и благодарност към нея и по повод празника на жената днес.

Към серия от снимки на двамата, една от които направена в студиото на гримьора Цецо Андреев, той написа: "Честит празник, мила мамо! Ти не се умори през всичките тези години да обикаляш с мен всички възможни конкурси и подобни, вярвайки в мен и таланта ми", гласят думите на костинбродският славей. "Ти не се отказа и тогава, когато затръшваха вратите под носа ни и казваха, че нямам музикален талант. По онова време да търсиш изява за детето си, което е по-черничко от останалите деца, се смяташе за наглост. Ти беше първият боец срещу дискриминацията в България! Красива и наперена, досущ като една Малена, героиня на Джузепе Торнаторе", звучи по-нататък посланието на изпълнителя на "Хабиби". "Хванала за ръка малкото си циганче, ти беше горда маика, която първа повярва в мен! Сега аз съм всичкото, което съм благодарение на теб! Обичам те!", завършва емоционално кралят на фолка.

View post on Instagram
 


Четете още: Виж какво направи вдовицата на Шарлопов