Автор
Весела Георгиева

Майката на Сузанита ѝ изпраща природни продукти, за да помогне на младата майка

Певицата Сузанита кърми своя наследник и успява да замрази мляко във фризера за следващи хранения на своето бебче. Това сподели пред "България днес" щастливата майка на изпълнителката - Шенай Кузева.

Тя все още не е видяла на живо сладкия Матиас, заради настинка. Но изпраща праща мед с орехи и други природни продукти на младата майка, за да ѝ помогне с подсилването на организма.

View post on Instagram
 

"Отстрани се опитвам да се грижа за нея. Мъчно ми е, че не съм до тях, но и това ще стане. После всички ще се редуваме, без да се ревнуваме", смее се радостната баба на пеленачето. Матиас дойде със секцио на бял свят в последния момент, заради големите си размери вместо по естествен начин, какъвто лекарите от пловдивската болница "Селена" и Сузи предвиждаха по време на бременността, пише HotNews.bg.

"Бебето е много добричко и послушно, стига да се е нахранило. Марк неотлъчно помага на Сузи. Редуват се през нощта да стават и да го хранят. Все едно цял живот е гледал деца. Зет мечта е! Или го има, или го няма един мъж това", казва Шенай.

View post on Instagram
 

В понеделник са свалили конците на Сузи и възстановяването й върви по план. Макар и още с болки при движенията, нормални за следоперативния период на родилките, щерката на Шенай не се оплаква.