Автор
Ева Григорова

Манекенката Райна Караянева държи изкъсо половинката си Башар Рахал

Половинката на Башар Рахал е властна и често пъти налага мнението си. Твърди се, че тя не дава на мъжа си да излиза без нея и постоянно го кара да ходят по екскурзии в България и чужбина. Тя обича да се глези и предпочита луксозните места за отсядане. Освен това е страшна чистница и не може да търпи да е мръсно около нея.

Райна призна, че страда от обсесивно-компулсивно разстройство – миела си ръцете по няколко пъти на ден и постоянно дезинфекцирала всичко около себе си. На Башар не му разрешава да влиза в къщата им с обувки и веднага го кара да се преоблича с домашни дрехи, да не би случайно да изцапа нещо около себе си.
Актьорът и режисьор мрънкал пред познати, че му било доста трудно да живее с Караянева, но ѝ угаждал, защото я обичал.

View post on Instagram
 


Русокосата красавица била обзета от различни мании още от ученическите си години.

Минала през анорексията, след което станала подвластна на пластичната хирургия. Тя е лягала над 12 пъти на операционната, за да коригира носа си. На 17 години била първата ѝ интервенция със скалпела. Без знанието на родителите си, блондинката направила интервенцията при съмнителен хирург, който така я окепазил, че после се наложили други операции, за да се оправят нанесените щети. Скоро Райна беше отново в Турция, за да си направи поредната корекция.

Башар е известен с многобройните си авантюри с различни красиви актриси, сред които Ралица Паскалева и Елен Колева, ала само с последната му тръпка Райна той успя да се задържи дълго. Те се запознаха покрай съвместната си работа в „Лотария България" - Башар беше водещ на шоуто, а манекенката се изявяваше като негова асистентка. Тя е с цели 15 години по-млада от него, но това не им пречи да си имат интимна връзка.

Отношенията на Райна с актьора вече са доста сериозни. Те са неразделни и живеят под един покрив.

View post on Instagram
 


Двойката често пътува по света и у нас. Стройната хубавица обича да публикува снимки от пътешествията си в социалната мрежа, позволява си да пуска и любовни кадри с Рахал. Последно бяха в Париж и се насладиха на романтичната обстановка във френската столица.



Четете още: Пълната промяна на Николета - никога няма да я познаете!