Автор
Христина Кирилова

Мани разби всички очаквания: Едва не изгони гостите и не провали вечерята в "Черешката на тортата"

Мани, която нашумя като един от най-скандалните участници в последния сезон на "Игри на волята", тази седмица имаше шанса да покаже кулинарните си умения в "Черешката на тортата", заедно с Неделчо, Паулина, Красима и Андрей. И макар самата тя неведнъж с гордост да е споменавала, че е невероятен готвач и домакин, представянето ѝ не беше от най-добрите. Всъщност, то изобщо не премина без скандал.

Зрителите, които са фенове на "Игри на волята", очакваха с интерес вчерашния епизод на Черешката, тъй като на трапезата си Мани трябваше да посрещне най-големия си противник от шоуто миналата година, а именно Паулина. Е, двете така и не можаха да скрият негативните си чувства, които открито изпитват една към друга, но Мани стигна по-далеч, като се сдърпа и с всички останали на масата.

View post on Instagram
 

От гледна точка на кулинарни умения, тя определено вложи старания и презентацията на ястията ѝ бе впечатляваща, но като домакин почти се провали. Още от вратата, Мани побърза да се оплаче на гостите си, че дългите часове, прекарани в кухнята, са я изтощили и сякаш нямаше никакво желание да приветства компанията в дома си, което определено напрегна обстановката още от самото начало. В средата на вечерта настъпи апогеят на скандала, тъй като Мани не успя да сдържи раздразнението си от гостите.

Зрителите не подминаха без коментар и външният вид на домакинята, като специално внимание обърнаха на роклята ѝ, която беше меко казано оскъдна и прекалено подчертаваше силиконовия ѝ бюст.

Мани все пак успя предварително да спечели ненавистта на зрителите, като в предишните вечери проявяваше доста високи претенции към храната и изреди десетки храни, за които е категорична, че не докосва. Всички бяха любопитни, при наличието на подобни капризи, да видят какво ще приготви самата тя, но се оказа, че менюто ѝ не бе нищо нетрадиционно.

Четете още: Мани от Игри на волята: Майка ми ме затвори с нож в банята и ми нареди да се самоубия