Автор
Христина Кирилова

Мари на Гала показа форми и заяви: Стриите и целулитът са секси (снимка)

Дъщерята на Гала - Мари, отново проговори за несъвършенствата си, като апелира жените да не се притесняват фигурата си на плажа, а да бъдат щастливи със себе си.

Темата за борбата с килограмите и всякакви други болни въпроси за много жени, относно външния вид, не са никак чужди на младата инфлуенсърка. Нещо повече - тя е превърнала войната с предразсъдъцие и критиките в своя мисия и често публикува кадри, на които показва собствените си "недостатъци", като снима отблизо стриите и целулита си, а след това ги споделя в Инстаграм.

View post on Instagram
 

Тя неведнъж се е сблъсквала с нападки от недоброжелатели, но и ако трябва да бъдем честни - едва ли е лесно да бъдеш дъщеря на Гала, която толкова години е все така перфектна от малкия екран.

Този път Мари е споделила снимки от почивката си в Гърция, където е с приятелска компания. В последната си публикация наследницата на водещата е споделила три снимки, като насочва последователите да обърнат по-специално внимание на последната, на която виждаме дупето и бедрата ѝ, по които съвсем не липсват целулите и стрии, но определено не надминат границите на нормалното. Ето и какво бе посланието ѝ този път:

View post on Instagram
 

"вижте последната снимка - реалните неща са секси- стрии и целулит имаме всички… лято е, наслаждавайте се, харесвайте се и бъдете мили към себе си и останалите".

Четете още: Ексклузивно: Силвия Петкова и Зоран официално разделени