Мариана Попова винаги е изразявала остро позицията си по всякакви обществени въпроси, но през последните дни певицата предизвика истински дебат след поредния си агресивен пост в социалните мрежи.

Припомняме ви, че преди дни стана ясно, че Попова и дъщеря ѝ са заразени с Ковид-19. По този повод певицата написа язвителен коментар по повод мачовете, които се провеждат с публика на живо и големия концерт на Лили Иванова в Античния театър в Пловдив:

View post on Instagram
 

"Искам да благодаря от сърце на Лили Иванова, на двата най-любими отбора на България - "Левски" и ЦСКА, също и на всички антиваксъри и всички останали ненормалници за това, че аз и Кати сме с Ковид. Най-много благодаря на правителството, което не зная къде е и не вижда ли какво се случва по зали, стадиони и навсякъде. Бясна съм", написа певицата и дори заяви, че мрази Лили Иванова и футболните отбори заради това, че не се съобразяват с епидемичната обстановка.

Мариана Попова стигна и по-далеч, като се закани, че ще се напусне България завинаги при първа възможност. Тя добави още, че се страхува да се ваксинира и не възнамерява да се довери на имунизацията. Певицата все още не знае откъде се е заразила с вируса, но половинката ѝ, Веселин Плачков е напълно здрав, тъй като е бил на пътуване и двамата не са общували в дните преди Мариана да си направи антигенен тест.

View post on Instagram
 

Попзвездата сподели, че гневният ѝ пост е бил насочен към всички, които пренебрегват мерките за сигурност и изтъкна, че самата тя е отложила турнето си за пролетта именно от съображения за сигурност.

Четете още: Синът на Иво Карамански и Нели Атанасова пострада сериозно в катастрофа