Мария Бакалова зарязала милионер, за да стане актриса

27 март 2021 | 06:51
4789
2
снимки: Instagram
2

Досега светът обръщаше внимание единствено на главозамайващото начало, което бележи кариерата на Мария Бакалова, но съвсем скоро интересът към личния ѝ живот ще нарасне драстично. Вече е известно кое е било първото сериозно гадже на актрисата в гимназията, с което тя е прекарала повече от две години. Дори все още пази снимки с него в Инстаграм профила си.

Оказа се, че момчето е от родния ѝ град Бургас и е милионерски наследник. Баща му е собственик на една от най-големите строителни фирми в морския град, а от няколко години оперира и в София. Мария обаче съвсем не залитала по финансовото положение на тогавашното си гадже Павел, връзката им е била плод на съвсем обикновена тийнейджърска любов. Не е известно каква е конкретната причина за раздялата им, но се предполага, че Бакалова е била твърдо решена да завладее Холивуд и времето ѝ за гаджета намалявало все повече и повече. Краят на отношенията ѝ с Павел дошъл, след като започнала следването ѝ в НАТФИЗ.

И макар вече да е холивудска звезда, Мария не е забравила миналото си и все още пази свои общи снимки с голямата си училищна любов в Инстаграм. Павел обаче не е постъпил по същия начин, което означава, че може би той е бил по-наранен от раздялата им.

От друга страна бившето гадже на Бакалова със сигурност не може да се оплаче от липса на женско внимание, тъй като има не само финансова стабилност, но и впечатляваща визия. 

Четете още: Андреа и Моника Валериева станаха за смях със снимки от Дубай

Още по темата

Коментари

2
  27 март 2021 | 15:44 отговор
 

Била е дащна - на тази възраст това е единственото и най-важно условие в търсенето/предлагането на услугата.

 
 
Хахаха :D
28 април 2021 | 18:12

Това от собствен опит ли го твърдиш!? Във всеки случай завистта е голяма работа... пречи ти дори на съня...

1 Иван
  27 март 2021 | 13:20 отговор
 

Тая ужасно ми додея. Жертвах се да изгледам "Борат 2" от любопитство и го намирам за пълна простотия. Мария Бакалова поне в него не показва никакви актьорски качества, а Саша Барън Коен се държи като дебил през цялото време. А може и наистина да си е дебил, не знам. Изобщо не схващам как може такова нещо като "Борат 2" да привлече вниманието на някой нормален човек.

 

Добави Коментар

Най-четени