Мария Бакалова зарязала милионер, за да стане актриса

Досега светът обръщаше внимание единствено на главозамайващото начало, което бележи кариерата на Мария Бакалова, но съвсем скоро интересът към личния ѝ живот ще нарасне драстично. Вече е известно кое е било първото сериозно гадже на актрисата в гимназията, с което тя е прекарала повече от две години. Дори все още пази снимки с него в Инстаграм профила си.

Оказа се, че момчето е от родния ѝ град Бургас и е милионерски наследник. Баща му е собственик на една от най-големите строителни фирми в морския град, а от няколко години оперира и в София. Мария обаче съвсем не залитала по финансовото положение на тогавашното си гадже Павел, връзката им е била плод на съвсем обикновена тийнейджърска любов. Не е известно каква е конкретната причина за раздялата им, но се предполага, че Бакалова е била твърдо решена да завладее Холивуд и времето ѝ за гаджета намалявало все повече и повече. Краят на отношенията ѝ с Павел дошъл, след като започнала следването ѝ в НАТФИЗ.

View post on Instagram
 

И макар вече да е холивудска звезда, Мария не е забравила миналото си и все още пази свои общи снимки с голямата си училищна любов в Инстаграм. Павел обаче не е постъпил по същия начин, което означава, че може би той е бил по-наранен от раздялата им.

От друга страна бившето гадже на Бакалова със сигурност не може да се оплаче от липса на женско внимание, тъй като има не само финансова стабилност, но и впечатляваща визия.

View post on Instagram
 

Четете още: Андреа и Моника Валериева станаха за смях със снимки от Дубай