Мария Игнатова и Нойзи на сватбено пътешествие в Швейцария

23 октомври 2021 | 08:40
6393
4
Снимки: Instagram, Facebook
4

Мария Игнатова най-после показа къде е изчезнала. Блондинката е заминала на меден месец в Швейцария, става ясно от снимките ѝ в Инстаграм, пише Lupa.bg.

Кадърът е от езерото Лугано, на броени километри от границата на алпийската държава с Италия.


Припомняме, че бившата на Димитър Рачков вдигна сватба с Ивайло Цветков - Нойзи. Двамата сключиха брак преди месец. След това бе разкрита, че е Заекът в "Маскираният певец". Тя изпълни „По-полека" на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, като в началото на песента не си пролича гласът на блондинката, но в припева "лъсна" тембърът на Игнатова, който е трудно да бъде объркан, допълват още от сайта.

В последните два епизода Мария липсва от сцената. Миналата събота - на 16 октомври, един срещу друг се изправиха Носорогът, Букетът, Госпожицата, Гъбарко, Порцеланът и Прилепът, като  и отпадна Порцеланът, под чиято дегизировка се изявяваше Дара Екимова.

Тази събота отново гледахме Госпожицата за втори път заедно със Самураят, Малинката, Перлата и Камъкът, но от Заекът няма следа. Това се случва за първи път в историята на предаването и явно заради Игнатова са си позволили да нарушат регламента, гадаят още от изданието.

 

Четете още: Мария Игнатова заряза Халваджиян и избяга от 'Маскираният певец'?

Още по темата

Коментари

4 фен(бивш)
  25 октомври 2021 | 20:20 отговор
 

Кифла,да си,на тоя свят.

 
3 Щайгер
  25 октомври 2021 | 16:29 отговор
 

Знаещи всичко Нойзи е поредния пуснат в пространството от службите .Тоя тип никъв го нема а изведнъж на 42 почва да се явява да разбира дори от тактика във футбола.Курветп е ясна.С манго живя после с тъпото Рачои и сега с всезнаещия човек

 
2 Иван
  24 октомври 2021 | 12:02 отговор
 

Под "лъсна тембъра на Игнатова" да се разбира "се позна тенекиеният глас на Игнатова".

 
1 Рач
  23 октомври 2021 | 10:01 отговор
 

По-далеко от баджанаците

 

Добави Коментар

Най-четени