От няколко дни насам в медиите упорито се носи слухът, че Мария Илиева е бременна. Повод за мълвата стана пълното отсъствие на певицата от всякакви светски събития през последния месец. Тя не се появи дори и на премиерата на документалния филм "Направи го сега: Приказки за бъдещето", в който участва заедно с Петя Дикова и Юлиана Дончева.

View post on Instagram
 

Но ето че най-накрая виждаме Мария на обществено място и очевидно тя има какво да крие. Или поне така изглежда от снимката, споделена в социалните мрежи, на която гласовитата дама е сложила ръка върху корема си и като че ли е деликатно приведена напред така, че акцентът да не е върху коремната област. Може би крие вече наедряло бременно коремче? Освен това е с красива, но свободно падаща по тялото рокля, което е още една индикация, че певицата може би прикрива нещо.

Мария Илиева вече има син - Александър, а отскоро се говори, че е забременяла за втори път, но чрез ин витро. Дали това е истина, все още не знаем със сигурност, ще очакваме с интерес следващите няколко месеца.

Четете още: Най-накрая! Венелин Петков заживя с гаджето под един покрив