Смайваща промяна се забелязва в личния живот на Мария през последните месеци. След като направи огромно изключение и показа настоящия си любим Мирослав, който се оказа женен и с деца, а е известно, че тя винаги има мъж до себе си, но никога не го показва, тя предприе доста противоречиви действия.

Освен че първо се оттегли от музиката, след което се завърна и после пак се оттегли, миньончето не спираше да публикува много лични кадри с половинката си. След това пък изтри всичките им общи снимки от профила си и седмици наред се тиражираше твърдението, че сърцето ѝ отново е свободно. Тя дори бе добавила фамилията на Мирослав към името си в Инстаграм, но не след дълго и него премахна. По всичко личеше, че двамата са решили да се разделят и ето - най-неочаквано вчера фолкдивата заяви огромна новина.

От последните кадри, които е споделила в мрежата, се вижда че двамата с Мирослав не просто са се събрали отново (ако е имало раздяла), но и очевидно са сключили брак. Или тепърва предстои и това да се случи, след като са избрали брачните си халки на "Картие". Мария не само сподели снимки на златните пръстени, но и добави докосващо послание към любимия си:

View post on Instagram
 

"Споделям ви един много важен за мен момент! Нашата любов и отношения преминаха през много вълшебни месеци, но и много изпитания..... Очевидно когато всичко е истинско идва ред и за това......Не спирайте да вярвате и не спирайте да мечтаете! Обичам те любов моя!"

Дали пък Мария не е решила вече да има и още едно дете? Вероятно скоро ще разберем.

Четете още: Най-шантавите и оригинални костюми, които звездите облякоха за Хелоуин