Най-шантавите и оригинални костюми, които звездите облякоха за Хелоуин

Като един от най-дългоочакваните и обичани празници на Запад, всяка година Хелоуин събира куп знаменитости от цял свят в социалните мрежи, където можем да се насладим на техния кой от кой по-забавен и оригинален избор за страшен костюм.

По-долу събрахме някои от най-впечатляващите хелоуински премени, на които известни личности заложиха тази година:

Джон Леджънд и Криси Тейгън

View post on Instagram
 

Джон Леджънд и семейството и тази година се подписаха с оригинална визия за Вси Светии. Звездната фамилия де маскира като героите от сериала „Семейство Адамс“. Във видеото, което музикантът сподели, той свири култовата мелодия от сериала.

Орландо Блум и Кейти Пери

View post on Instagram
 

Кейти Пери и Орландо Блум пък се маскираха в духа на сложните времена, които преживяваме в момента. Орландо влезе в ролята на лекар, а благоверната му половинка – Кейти – се превърна във… ваксина. Ваксинирах момиче и ми хареса“, написа звездата „Властелинът на пръстените“, препращайки към текста на една от най-популярните песни на Кейти Пери – „Целунах момиче“.

Тейлър Суифт

View post on Instagram
 

Вместо на страшен костюм певицата избра да се дегизира като симпатична катеричка.

Анджелина Джоли

Подобно на Тейлър Суифт и Джоли заложи на костюм на животинка. По повод празника тя позира в очарователен плюшен костюм на жираф. Снимката обаче е архивен кадър от някоя предишна година, на която актрисата е с дружката си – актриса и продуцент Джема Чан.

Кендъл Дженър

View post on Instagram
 

Кендъл Дженър пък отдаде почит на Тим Бъртън и се преоблече като героиня от два от филмите на режисьора – „Булката труп“ и „Марсиански атаки“.

Хейли Бийбър

View post on Instagram
 

Половинката на Джъстин Бийбър се превърна в Бритни Спиърс, която тази година разбуни духовете с делото срещу баща си и успя да спечели дълго жадувана си свобода.

Никол Шерцингер

View post on Instagram
 

Певицата заложи на класиката и се трансформира в изкусително секси зомби.

Григор Димитров

Родната тенис звезда и бивш възлюбен на Шерцингел - Григор Димитров, също отбеляза празника, като се появи с маска и с нож, "забит" в главата му. Това той направи във видеопоздрав към децата по повод Хелоуин. Най-добрият ни тенисист публикува кадрите в профила на турнира в Париж в социалните мрежи. По време на поздрава той свали маската, а зловещият нож бе закачен на качулката на суитшърта му.

Четете още: Николета Лозанова побърка мъжете със секси снимки на камериерка за Хелоуин