Поп фолк певицата Мария призна, че много си прилича с друга своя съквартирантка-Мегз. Двете често се караха в дома на Биг Брадър, а дизайнерката дори си позволи да нарече изпълнителката на „Червеният картон” компаньонка. В последните дни на престоя на Мария в дома в Нови хан те обаче си простили. „Аз много се грижих за нея, защото Мегз яде много малко, пък и трудно допуска човек до себе си. Тя се е самодостатъчна”, обясни най-красивото миньонче в попфолка в предаването „На кафе”. Тя разкри още, че е прекарала времето след излизането от къщата на Биг Брадър в понеделник вечер с двете си най-любими същества-новото си гадже и дъщеря си Марая.

Щерка й била при баща си, но веднага след излизането от дома в Нови хан, певицата си я прибрала. „Предложих й да прекараме седмицата заедно и чух заветното „да”, разказа отдадената майка.. Двете заминали за провинцията на гости на новото гадже на Мария, разказа още тя. Без да назове името му, изпълнителката намекна с обяснението за пътуването в провинцията, че става дума за крупен земеделски производител от Стара Загора. Тя обаче категорично отрече, че се готви за трети брак с него.

Освен на Мегз, Мария е простила и на шеф Борис Петров, който пък й викаше „Отварачката”. Тя дори говорила по телефона след напускането на шоуто със съпругата на готвача, за да я увери, че той е добре.

Четете още: Мария изкара само 3 седмици във "ВИП Брадър"