Меган е живеела с друг мъж, докато е омайвала Хари! Вижте кой е той!

22 юли 2022 | 15:00
16747
3
3

Меган Маркъл все още е живеела с тогавашния си приятел - шеф-готвача Кори Витиело, когато е отишла на първата си среща с принц Хари.

Това твърдение се появи в книгата “Revenge: Meghan, Harry and the war between the Windsors,”, която излезе съвсем наскоро в Англия.

 

По това време Меган била популярна с участието си в сериала “Костюмари”, но въпреки това мечтите ѝ стигали доста по-далеч. През 2016-а година тя направила план, който да я свърже с кръг от “хора с връзки” във Великобритания, който се задействал учудващо бързо.

Именно в този кръг била и приятелката от детство на принц Хари Вайълет вон Уестенхолц. По това време тя работела в модната марка Ralph Lauren, а Меган била наета от бранда, за да носи техните дрехи на турнира Уимбълдън. По време на разговор с Уестенхолц, Меган успяла да я убеди да ѝ уреди среща на сляпо с принц Хари.

“Нейните проблеми са познати на всички неизвестни, неомъжени актриси, които са в средата на 30-те си години - страх от самота и персонална и финансова несигурност” - пише авторът на ексклузивната книга - разследващият журналист Том Боуер. “Съвсем неизненадващо Меган се е съсредоточила върху осигуряването на финансова сигурност и съпруг” - допълва той.

В книгата се твърди още, че преди срещата на сляпо, Уестенхолц изпратила на Хари снимки на тъмнокосата актриса. Бащата на Уестенхолц - Пиърс е интериорен дизайнер и антиквар, който е изключително близък с Камила - съпругата на принц Чарлз. Като малки принц Хари и принц Уилям често играели с Вайълет по време на семейни пътувания и тримата се познавали доста добре.

В книгата си Том Боуер твърди още, че двегодишната връзката на Меган и тогавашния ѝ приятел Кори Витиело била към своя залез, но въпреки това двамата все още деляли общ дом, когато Маркъл излязла на среща с Хари.

Две седмици след първата им среща, пък Хари заминал тайно за Торонто, където прекарал една седмица в къщата на приятелка на Меган, най-вероятно Джесика Мълроуни, тъй като актрисата все още живеела заедно с Кори.

“В края на седмицата, след като Хари се върнал в Лондон, Меган вече била убедена, че е омагьосала принца. Тя казала на Кори, че връзката им е приключила”. Пише Боуер.

Според книгата шеф-готвачът си отдъхнал от новината, тъй като последните месеци на връзката му с Маркъл били доста неприятни за него.

Още по темата

Коментари

3 Pepa
  05 август 2022 | 16:29 отговор
 

Vsichki sme hora i imame sarca

 
2 Ники
  27 юли 2022 | 11:40 отговор
 

Мегън не е за Хари тя е със него от интерес!

 
1 Черният властелин
  22 юли 2022 | 15:18 отговор
 

само за курви и курвалък се пише тука.

 

Добави Коментар

Най-четени