Меган и Хари бесни на биографите си. Ще съдят и тях!

01 септември 2021 | 15:04
6723
6
Снимки: Getty/Images
6

Меган Маркъл и принц Хари отново са ядосани и в пълна готовност да съдят. Поводът този път не са статии, подобни на тези в британските медии, а книгата „В търсене на свободата: Хари, Меган и създаването на модерното кралско семейство“, която се появи в продажба през август миналата година.

Обект на гнева на двете кралски особи са авторите на биографичното произведение – Омид Скоби и Каролин Дюран, които описват в труда си пътя на младата двойка от първата им среща до конфликта с британската корона и последвалото напускане на Острова.Оказва се, че начинът по който Скоби и Дюран описват някои събитията, не допаднали на херцозите.

Лични коментари относно творбата до този момент Хари и Меган не са правили, но явно, подтикнати от адвокатите си, двамата са решили да дадат израз на недоволството си.Всъщност нека да припомним, че по-рано книгата бе наречена незаконна, а биографите бяха обвинени, че не говорят от името на Съсекс, разчитайки единствено на надеждни източници, близки до двойката.

Според Съсекс информацията в книгата навеждала на мисълта за критика от страна на Нейно Величество, което според тях не е вярно.Междувременно самият принц обяви наскоро намерението си да публикува своя автобиографична книга, като добави, че част от нея може да бъде издадена след смъртта на Елизабет Втора. От своя страна кралицата разкри намерението си да съди внука си, ако написаното от него клевети и накърнява достойнството на кралската фамилия.

Четете още: Разкриха най-шокиращата тайна на Меган и Хари

Още по темата

Коментари

6 Кера
  14 септември 2021 | 11:17 отговор
 

Тези двамата трябва незабавно да бъдат изхвърлени от КРАЛСТВОТО и да върнат всички пари който са взели и да прекъснат всякакви връзки с тия изменници .Не заслужават никакво внимание

 
5 Кера
  14 септември 2021 | 10:40 отговор
 

Време е не да десе изчисти монархията ,а да се изчисти света от такива хитреци .

 
4 Кера
  14 септември 2021 | 10:34 отговор
 

Тая ЦИГАНКА и тоя БОКЛУК са лицемерни ,подли "хитри" обичат да бъдат в полезрението на журналистите.

 
3
  03 септември 2021 | 18:53 отговор
 

А на фотографите си не са ли бесни? А на майка си и баща си , които в крайна сметка са виновни за всичко?!

 
2 Тези които виждат
  02 септември 2021 | 10:17 отговор
 

Хипократи. Нали си бихте шута далече от камери, за да имате личен живот. Не сте спряли да се показвате по медиите с ПРи, интервюта и пишете книги една след друга. Тази, е токсична зла вещица, която си вярва, че е ангел! Никой ли не ги забелязва тези неща??

 
1 време е
  01 септември 2021 | 16:54 отговор
 

време е да се разбие тази монархия, остатък от колониализма и робството.

 

Добави Коментар

Най-четени