Меган и Хари са пред развод след взривяващото интервю пред Опра, твърди сестрата на херцогинята на Съсекс - Саманта.

За отношенията между сестрите Маркъл сме чували много и е добре известно, че от години не поддържат добри отношения. Дори напротив - Саманта не изпуска нито една възможност да отправи негативен коментар за поведението на Меган и е винаги готова да издаде някоя от тъмните ѝ тайни от миналото, което херцогинята упорито иска да забрави.

Според Саманта, която вече уточнихме, че не общува със сестра си и принц Хари, бракът им е пред разпад и единственото, което може да го спаси, е спешна професионална помощ от консултант. До момента херцозите не дават никакви сигнали пред света, че отношенията им не са добри, те дори няколко пъти заявиха пред Опра, че са безкрайно щастливи и влюбени един в друг. Саманта обаче е непоклатима: "Просто виждам как разводът им се задава".

Причината сестрата на Меган да вземе толкова категорична позиция е, че според нея актрисата и принцът имат нужда да поработят над искреността и способността да искат прошка, защото ударът, който нанесоха на кралското семейство не е никак лек. Саманта добавя още, че вероятно Хари вече се пита дали този брак трябва да продължава, защото не изглежда щастлив.

Принцът обаче разкри в интервюто пред Опра Уинфри, че е горд от всичко, което е постигнал заедно с Меган до момента и че тя е невероятна майка. Херцогинята от своя страна допълва, че въпреки всички трудности, очакванията ѝ към Хари са били напълно оправдани и краят на тяхната приказка е щастлив.

Четете още: Кейт Мидълтън - злата етърва, която разплака Меган преди сватбата, а кралското семейство лъже