Меган и Хари са пред развод?

16 март 2021 | 11:32
32127
2
снимки: Getty Images
2

 Меган и Хари са пред развод след взривяващото интервю пред Опра, твърди сестрата на херцогинята на Съсекс - Саманта. 

За отношенията между сестрите Маркъл сме чували много и е добре известно, че от години не поддържат добри отношения. Дори напротив - Саманта не изпуска нито една възможност да отправи негативен коментар за поведението на Меган и е винаги готова да издаде някоя от тъмните ѝ тайни от миналото, което херцогинята упорито иска да забрави. 

Меган Маркъл, принц Хари, Арчи

Според Саманта, която вече уточнихме, че не общува със сестра си и принц Хари, бракът им е пред разпад и единственото, което може да го спаси, е спешна професионална помощ от консултант. До момента херцозите не дават никакви сигнали пред света, че отношенията им не са добри, те дори няколко пъти заявиха пред Опра, че са безкрайно щастливи и влюбени един в друг. Саманта обаче е непоклатима: "Просто виждам как разводът им се задава". 

Причината сестрата на Меган да вземе толкова категорична позиция е, че според нея актрисата и принцът имат нужда да поработят над искреността и способността да искат прошка, защото ударът, който нанесоха на кралското семейство не е никак лек. Саманта добавя още, че вероятно Хари вече се пита дали този брак трябва да продължава, защото не изглежда щастлив. 

Меган Маркъл, принц Хари, Арчи

Принцът обаче разкри в интервюто пред Опра Уинфри, че е горд от всичко, което е постигнал заедно с Меган до момента и че тя е невероятна майка. Херцогинята от своя страна допълва, че въпреки всички трудности, очакванията ѝ към Хари са били напълно оправдани и краят на тяхната приказка е щастлив.

Четете още: Кейт Мидълтън - злата етърва, която разплака Меган преди сватбата, а кралското семейство лъже

 


Още по темата

Коментари

2
  19 март 2021 | 04:39 отговор
 

 
1 Bayraktar-BMGGA! го рече & съвсем непринудено отсече:
  16 март 2021 | 14:56 отговор
 

И така: РАЗВОД ми дай, и ми отгоре на това ми подари и малко китно именийце за има-нема 50-ина милки в щатски доларЙЕс! И да добавим, че с явните си усилия и подмолни стремежи, правдиво-удачно играещата самата невинност хитра и подличко действаща актриса, кафеникаво оцветената гастролираща сиганьорка ММ умело изманипулира изглеждащата бая зле горката своя жертва принца Харито, твърдо стиснала го яко за топчетата, с който прийом се опитва всячески да изпързаля Кралската Бритиш-институция, принудждавайки я да й обезпечи гарантирано блаженство, непресъхващо финансиране и безкрайна идилия в настоящето + сияйно безпроблемно слънчево бъдеще, най-вече за себе си и децата си… Това е обичайното поведение на една умела манипулаторка хитро премисляща всеки свой ход и аналитично подхождаща към реално осигуряващата й в перспектива супер-възможности за безконечни чисти аванти,предимства+бонуси вековна Кралска династия. И не знам, защо ама некои сред нас продължават да твърдят на всеослушание, че на Земната ни Планета немало ПЪЛНО щастие: ето ви го пред очите и най-вече на живо. То е ясно, че рано и/ли късно, хитрата сврака пада в капана с 2-та си крака, ама това е др. приказка!

 

Добави Коментар

Най-четени