О, времена! Кралицата цензурира интервюто на Опра Уинфри с Меган и Хари?

Вече е известно, че Меган и Хари са отшелниците на кралското семейство и разчистиха всички шансове пред себе си да се върнат някога на Острова. Херцозите не само се преместиха в САЩ, но и не спират да изненадват кралица Елизабет и останалите членове на фамилията. Понякога приятно, друг път не толкова приятно. Само ден, след като обявиха, че очакват второто си дете, стана ясно, че са се съгласили да дадат 90-минутно интервю пред Опра Уинфри за всички тайни от кралския си живот. И това никак, ама никак не се хареса на кралицата, както и на някои други кралски особи.

Вчера ви запознахме с ответния отговор на Елизабет за интервюто на Хари и Меган, а също и с факта, че принц Уилям е изключително ядосан на брат си. Той дори стигнал по-далеч, като определил поведението на херцога на Съсекс като неуважително и оскърбително. Вероятно заради прекаления шум, който предизвика новината за официалния разговор на Меган и Хари, днес западните медии съобщиха, че предстои телевизионната изява да бъде преработена преди излъчването ѝ на 7-и март. И въпреки че двамата имат право на подобни прояви, без да търсят разрешението на кралицата, постъпката им - да разкажат как е минал животът им в семейството, не бе приета добре. Дори кралицата призова херцозите да се откажат от всички патронажи.

Друга причина за корекциите, които ще бъдат нанесени по интервюто е, че то е било записано преди Нейно Величество да пристъпи към този ход. Телевизионният разговор е бил записан във вторник и сряда миналата седмица, когато принц Филип бе приет по спешност в болница. Именно заради това някои части от интервюто вероятно ще бъдат записани наново, тъй като тези събития определено внасят нов нюанс в отношенията между Меган и Хари с кралската фамилия.

Вероятно от телевизията CBS ще пожелаят херцозите да коментират тези последни промени, тъй като в записа те са говорели от името на хора, които все още имат някаква роля в кралското семейство и не са подозирали, че кралицата ще ги помоли да се откажат от всичките им останали патронажи. Според източници Меган и Хари не са предполагали, че новината за интервюто ще предизвика толкова бурни и негативни реакции на Острова, но е факт, че предстои да научим доста любопитни факти за "Мегзит" и отношенията на холивудската актриса и принца с членовете от кралската фамилия.

Четете още: Тя е майка на 3 деца: Сиара показва убийствено тяло в латекс (видео)