Автор
Woman.bg

Меган се кипри в скъпи тоалети, а за Арчи пести

През последните няколко дни медии и потребители на социалните мрежи са буквално във възторг от малкия Арчи. Наследникът на херцозите на Съсекс Меган и Хари бе официално показан пред публиката по време на събитие, част от обиколката на звездното семейство в Африка. Мъникът присъства на срещата между родителите си и архиепископ Дезмънд Туту. Може да се каже, че със своето приповдигнато настроение и широка усмивка на лицето Арчи умело привлече цялото внимание на присъстващите към себе си.

Лъчезарното поведение на момченцето разтопи сърцата на хиляди, но фактът, че то е скромно облечено в дрешки от популярна марка за масова конфекция за 29 лева допълнително предизвика коментари сред потребителите на социалните мрежи.

Четете още: Меган отнесе критики - ще си изпусне бебето

View post on Instagram
 

Мнозина одобриха решението на родителите да не пилеят излишни пари за бебешки дрешки, които и без това бързо омаляват, а да заложат на тоалети на по-достъпни цени. Трябва обаче да отбележим, че не липсваше и критика по адрес на Меган. Решението ѝ да подбира за себе си скъпоструващи дизайнерски творения, а да облича наследника си в нискобюджетни дрехи, бе разтълкувано като егоистично и неподхождащо за грижовна майка.

"Меган се облича с тоалети за няколко хиляди, а детето с конфекция! Дано не ги е взела и от разпродажба!", бе и един от коментарите под материал в британски сайт.

View post on Instagram