Този уикенд е специален за херцогинята Меган Маркъл. Още в петък тя остави малкия си син Арчи вкъщи и отлетя за родната си Америка, за да подкрепи своята близка приятелка Серина Уилямс.

Поводът за посещението на бившата актриса в Ню Йорк е турнирът US Open, който е изключително важен за кариерата на тенисистката. Припомняме ви, че преди няколко месеца Меган посети друг голям и престижен турнир "Уимбълдън", отново заради Серина. Тогава спортистката загуби от своята съперница, което изключително много разстрои Меган. Е, и този път не бе много по-различно.

Екзотичната представителка на кралската фамилия бурно подкрепяше приятелката си в този напрегнат мач, като ръкопляскаше и се усмихваше широко при всеки успех. Но тя не успя да сдържи и сълзите си, когато стана ясно, че Серина отново ще загуби. Дори фенове на тенисистката обвиниха Меган, че ѝ носи лош късмет. Очевидно херцогинята е наистина близка на семейство Уилямс, тъй като седеше точно до майка ѝ и пред сестра ѝ Винъс.

Разбира се, не можем да пропуснем и да отбележим стилната визия на Меган. Тя бе заложила на дънкова рокля с дълги ръкави и сива жилетка - небрежно и чаровно.

От екипа на Серина Уилямс издадоха пред западните медии, че са били изключително напрегнати заради присъствието на херцогинята. Вечерта преда мача тенисистката уведомила антуража си, че Меган ще пристигне, за да я подкрепи, но това никак не зарадвало екипа, тъй като са суеверни - типична черта за тенис средите. Те също смятат, че херцогинята може да ѝ носи лош късмет, тъй като предният път на "Уимбълдън" Серина изгуби, отново пред очите на приятелката си. Въпреки това обаче Меган решила буквално в последния момент да прелети океана и да пренебрегне ангажимент с кралицата, за да подкрепи Серина.

А вие как мислите - дали херцогинята наистина урочасва приятелката си, дори и неумишлено?

Четете още: Кая Гербер се появи в скандален тоалет на рождения си ден