Автор
Woman.bg

Меган се вбеси и дава на съд вестник за клевета

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл отдавна е апетитна хапка за световните медии, които не спират да отразяват всяка нейна поява, като не подминават и миналото ѝ. До този момент екзотичната хубавица, която открадна сърцето на принц Хари, не коментираше по никакъв начин нападките от страна на таблоидите, но ето, че и този звезден миг настъпи.

Меган заведе дело срещу британския таблоид Mail On Sunday за грубо нарушаване на личното ѝ пространство. Причината за обвинението е публикуването на писмото, което тя бе написала до баща си преди време. Тя и Хари определиха това действие като поредната безмилостна атака.

„Загубих майка си и сега гледам как съпругата ми се превръща в жертва на пресата, която е могъща сила“, коментира самият принц Хари.



Писмото, което Mail On Sunday публикува, било написано на ръка и изпратено през 2018 г., малко след като Меган е станала законна съпруга на Хари. Той е категоричен, че това действие е било крайно болезнено за любимата му и е предизвикало острия отговор на двойката, а именно - решението да даде под съд медията. Принцът добавя още, че най-големият му страх, провокиран от времената, в които пресата е преследвала непрестанно майка му, се връща отново. Притесненият кралски наследник споделя, че покойната Даяна е била толкова обсъждана в публичното пространство, че в един момент медиите не гледали на нея като на реално съществуващ човек с чувства.

Какъв ще бъде развоят на събитията и тази крайна мярка означава ли, че медиите ще спрат да разнищват темата за проблемните отношения между Меган и баща ѝ, тепърва ще разберем.



Четете още: Снуп Дог загуби внука си