Мегз се готви за бебе?

21 юли 2021 | 15:49
6754
5
снимки: Instagram
5

За никого не е тайна, че Мегз избра да емигрира в Дубай, откъдето не спира да публикува слънчеви снимки. И както знаем, тя все повече се стреми към естествената визия, а преди време дори се сбогува с хиалурона, изкуствените мигли и екстеншъните. Очевидно новият ѝ живот в мегаполиса я подтиква да продължи в този дух и дори да публикува снимки, на които съвсем не е толкова перфектна, колкото сме свикнали да я виждаме в Инстаграм. 

Откакто е в Дубай, публикациите на Мегз имат доста по-духовна насоченост, а вчера направи много лично признание. Всъщност между редовете излизат няколко любопитни факта, за които не сме подозирали до този момент, но сякаш един се открои. Дизайнерката сподели, че най-голямата ѝ мечта е да стане майка и дори има татуировка, посветена на това. 

Мегз разкри още истини за себе си с думите:

"Скъпи приятели, днес тук е голям празник- Eid Al Adha-Байрям. Казват, че на този ден Архангел Задкиел спрял Авраам да принесе в жертва на Бог сина си Исаак. Днес е празникът “На готовността да умрем, за да се родим за истинския живот в Любовта на Бог”.
По тялото си имам 4 татуировки. З са свързани с разбиранията ми за ЖИВОТа. А 4тата е име MADLEN- огромната ми мечта да дам ЖИВОТ.
На 18 години чух в училище една английска поговорка. The world is my oyster. Много ме грабна. Беше толкова уау за мен. Означаваше, че както мидата е способна да направи от прашинката перла, така само ти си способен да направиш от прашинките (боклуците и болката на мидата) в теб най-голямата скъпоценност. Тогава направих 1вата си татуировка. На крака си, на арабски и 12 години тази татуировка буквално, бъдейки на краката ми, ми даваше посока в живота. Боже, само ти знаеш, колко боклуци и колко болка изкарах от мен. Ма, нали това беше начинът да стана перла, та вървях. И така, тази година бях готова. Изхвърлих и последната зависимост от себе си и щях да ставам перла. И пак краката ми, без да осъзнавам, ме отведоха в арабския свят. Дори не знам защо, усетих го толкова силно, че се грабнах и без мн да мисля заживях тук. И може ли да си представите. Преди няколко дни един познат, арабин, вижда татуировката ми и казва, че на крака ми не пише нищо за перли и миди. Пишело: “Това е Земята, планетата, държавата, която си избрах”. Моляяя?! Бях написала това на 18. С Google translate и повярвайте ми не съм подозирала какво всъщност съм написала. Още по-малко съм подозирала, че един ден ще дойда ТУК!?…


Тези дни видях най-красивото небе, което някога съм виждала… направих снимка. И за пръв път не поправих дори една прашинка в нея (а аз винаги вс поправям и в живота,и в снимките -особено небето). Нищо, нито мен, нито цветовете, нито контраста дори. За пръв път обичах вс на снимката -точно каквото е и бях готова да го покажа точно каквото е. Усещах истинската си същност “да правя перли, а не онази болка от зависимостта от прашинките”. Бях приложила любовта, мъдростта и истината в мен и за пръв път се чувствах истински ЖИВА и ФИЗИЧЕСКИ СИЛНА. АЗ НА ПЪТЯ СИ. Благодаря ти, Господи. Обичам те".

Четете още: Джулиана Гани с брутален гаф - ще паднете от смях

Още по темата

Коментари

5
  22 юли 2021 | 18:57 отговор
 

Нищо не разбрах от тези брътвежи...

 
4 Л
  21 юли 2021 | 19:37 отговор
 

От къде идват парите за такъв начин на живот?

 
 
21 юли 2021 | 19:57

Еми Дубай, богати хора, ползват, плащат...

3 Аз
  21 юли 2021 | 16:40 отговор
 

В гъза не става.

 
2
  21 юли 2021 | 16:26 отговор
 

Искам да се празня в нея

 
1 от
  21 юли 2021 | 16:11 отговор
 

от кого/?? от някой рязан спонсор ли???

 

Добави Коментар

Най-четени