Мили Боже! Не сте виждали Тина Кунаки толкова гореща (снимки)

Нежната половинка на френския актьор Венсан Касел влуди и остави без дъх почитателите си с последните си снимки в Инстаграм.

23-годишната екзотична красавица Тина Кунаки, която е и майка на третото дете на Венсан, става взривоопасно секси с всеки следващ пост в социалната мрежа.

View post on Instagram
 

След като показа на света как разтоварва стреса от пандемията в компанията на любимия си 54-годишен Касел в Рио, Кунаки отново разгорещи страстите.

View post on Instagram
 

Този път шоколадовият блян за милиони мъже по света се отправи към друга дестинация в Бразилия – курорт в щата Баия, известен като „страната на щастието“. Разбира се, и този път антураж ѝ е лудо влюбеният в нея Венсан.

View post on Instagram
 

А от фотосите в профила ѝ ясно си личи, че двамата изобщо не скучаят. На един от тях Тина се е метнала на гърба на французина, вкопчена в него като същинска тигрица.

На други кадри от слънчевата им ваканция пък тя демонстрира богата колекция от бански костюми, да не говорим за перфектните форми, с които остава феновете си без думи.

View post on Instagram
 

Разглеждайки снимките, категорично можем да заявим, че бременността и майчинстното по никакъв начин не са се отразили зле на фигурата на Кунаки. Дори напротив – тя е станала още изваяна и великолепна.

View post on Instagram
 

На някои от кадрите виждаме Тина дори и без горнище, което явно не пречи по никакъв начин на партньора ѝ.

View post on Instagram
 

А и защо да му пречи, след като самият той е инициатор и създател на най-сексапилните и парещи снимки на любимата му. Като тази например, на която Тина го чака жадна и гореща в спалнята, само по червен бански…

View post on Instagram
 

Четете още: Тина Кунаки и Венсан Касел - голи снимки и релакс на плажа в Рио