Автор
Ева Григорова

Мисис България разгорещи скиорите на Пампорово (СНИМКИ)

Сексапилната българка Манита Вартан, грабнала приза мисис България, реши да впечатли всички скиори на Пампорово, след като се изтипоса в секси облекло в близост до пистите. Въпреки студа, Вартан не спря да позира на фона на заснежените Родопи, а скиорите с учудване гледаха към нея. Доста хора най-вероятно я оприличиха на Ким Кардашиян.

Въпреки минусовите температури, на любителите на женските прелести им стана горещо, а очите им за малко да изскочат от напрегнато взиране в прелестите на красавицата.

View post on Instagram
 


„Оууу, Ким е дошла да кара ски на Пампорово“, цъкаха с език клиентите от заведението, в което Вартан позираше. Мани веднага им раздаде календари с короната и лентата си от конкурса.

"Скъпа, горещо е край теб! Красива, стилна, секси - такива са арменските жени", написаха по-смелите й почитатели във Фейсбук. Те я нарекоха Снежната кралица с топло сърце и Манита Снегурочка.

View post on Instagram
 


След като се снима с десетки фенове и си спретна импровизирана фотосесия в култови барове в комплекса, най-красивата омъжена българка отпраши с тузарския си джип към Пловдив, където продължават нейните работни ангажименти.



Четете още: Мирела от "Игри на волята" се разплака, не може да повярва какво се случи