Мистерията е разгадана - ето защо Мария и Светлана Гущерова се сдобриха

Бившата фолкдива Мария и дългогодишната ѝ съперница Светлана Гущерова най-накрая се помириха. Доскоро не ни беше известна причината миньончето да стопли отношенията с предишния си съпруг Християн и половинката му, но ето че вече мистерията е разгадана. И причината не е никак изненадваща.

Напоследък Мария не спираше да харесва всяка публикация на Гущерова и се оказа, че това изобщо не е случайно. По-наблюдателните забелязаха, че секси миньончето, което неотдавна се оттегли официално от сцената, вече рекламира луксозните пижами на Светлана и вероятно двете са сключили добра сделка.

В момента Мария се изявява като инфлуенсър и е очевидно, че рекламите в социалните мрежи ѝ вървят добре. Тези дни тя сподели стори в Инстаграм, от което ясно се вижда, че е станала представител и на колекцията на бившата си съперница, която преди няколко години завладя сърцето на тогавашния ѝ мъж Християн Гущеров. Вероятно заради изгодните условия и за двете страни, Мария и Светлана са си стиснали ръцете и са оставили всички скандали в миналото в името на успешния бизнес.

View post on Instagram
 

Четете още: Шейховете в Дубай в шок: Русата Златка, Преслава, Мегз и Андреа голи в пустинята