Автор
Woman.bg

Млада българка шокира с чудовищна визия. Наду се до пръсване!

Фейсбук профил на млада българка, назоваваща себе си Андреа Иванова, набира все по-голяма популярност сред медиите и социалните мрежи.

Причина за нарастващия интерес към въпросната личност е шокиращата ѝ силиконова визия, граничеща до... зловеща?!

Профилът на умопомрачително изглеждащото момиче бъка от горе до долу с нейни фрапиращи селфита, на които смайващо огромни джуки стряскат с ужасяващите си мащаби.

Да се смееш ли, да плачеш ли...?!

Освен че е обезобразила устните си, Андреа е посегнала и на гърдите си, които изглеждат като балони пред спукване.

Плътни сенки покриват клепачите ѝ, окичени с изкуствени мигли, стигащи до безобразно оформените ѝ, наполовина оскубани, вежди.

Въпреки отвращаващата външност на Андреа обаче, девойката се радва на солиден брой фенове и от двата пола.

Андреа Иванова преди 6 години и преди голямата промяна

Да не пропуснем да отбележим, че все пак сред забележителните си авто фотоси, на които явно блондинката не може да се нагледа, същата е намерила място и за изумителни философски размишления от типа на:

"Един ден ще видиш мъката през моите очи и ще плачеш още по-силно", "Извинението не е достатъчно, когато сърцето кърви", "Легендите стават в 5 сутринта, ултралегендите лягат в 5 сутринта", "Хората, които се бъркат в чуждите животи, в предишния си живот са били бъркалки" и тем подобни "велики" прозрения.

Сред коментарите под снимките на "дивната хубавица" дори има такива, при това от мъже, които или се забавляват на психическите ѝ отклонения, или, с ирония или не, въздишат по циците ѝ с неудържим възторг.

За вас не знаем, но ние сме, меко казано, ПОТРЕСЕНИ!

Четете още: Топ 5 на най-ужасяващите трансформации на пластичната хирургия