Момчетата от "Бекстрийт Бойс" чакат бебе от българска снаха

Момчешката група "Бекстрийт бойс", по която която въздишаха момичетата в цял свят, са в очакване на българско бебе. Братът на русокосия Ник Картър - Аарън, който също се изявява като певец, очаква бебе от българската секси красавица Мелани Картър.

Двойката, която няколко пъти се разделя и събира, обяви, че чака наследник навръх 8 март. И дори показаха двата теста за бременност, които Мелани е направила - единият от които положителен.

"Мама и татко. Вече виждам промяната у нас. Радвам се да видя как всичко ни се подреди през последните няколко месеца. Обичам те, скъпи", написа в своя профил в Инстаграм сексапилната половинка на Ааарън под снимакат, на която двамката позират щастливи.

View post on Instagram
 

Картър пък обяви щастливото събитие с видео, на което показва, че двата теста за бременност. "Бременна си", казва той на възлюбената си, а коментарите под поста са вече стотици.

Любовната история на Мелани и Аарън започва в началото на миналата година. Музикантът се влюбва в русото идкушение и зарязва жена си и новороденото им дете.

След няколко раздели, събирания и дори арест за българката, двойката явно е минала на нов етап от взаимоотношенията си.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

От лятото двамата са неразделни. Вече са в нов дом, грижат се за няколко домашни любимци.
В момента Картър е решил да влиза в професионалния бокс, откъдето да вади повече пари, пише "Телеграф".