Автор
Woman.bg

Момичето, което облиза тоалетна чиния в самолет: Не може коронавирусът да е по-известен от мен

Тя е млада, красива и съвършено откачена. Нещо повече – тя направи това, което никой не би си помислил да стори в обичайни условия, камо ли по време на пандемия. Коронавирусът прибира нови жертви в страната и по света почти всеки ден, а това момиче сякаш иска да скочи директно в окото на бурята.

Това е Ава Луис, която се е потопила в дебрите на една от модерните професии „инфлуенсър“ като милиони млади момчета и момичета по света. Тя обаче иска да стигне по-далеч от това да рекламира разни големи брандове в профилите си в социалните мрежи. И затова направи немислимото. Ава реши, че моментът в който цял свят трепери от коронавируса, е най-подходящ да заснеме видео как облизва седалка на тоалетната чиния в самолет. С прости думи - момичето не се бори за ограничаването на заразата. Всъщност си има цел, за която може би не подозирате.


Като много млади хора, Ава живее с мисълта, че дните ѝ са тежки и объркани. Тя е убедена, че животът ѝ трябва да бъде документиран в специално предаване, заради което прави всичко възможно да бъде забелязана от големите компании в шоубизнеса. И в крайна сметка видеото, в което Ава дарява тоалетната чиния почти с френска целувка, ѝ донесе безброй гледания и несъмнено вече е обиколило земното кълбо. Самата тя е горда от постъпката си и я определя като изключително успешен пи ар. А долкото коронавируса – Ава е убедена, че той уби толкова много хора заради съсипаната икономика и управляващите, които определя като „идиоти“. Тя определеи дори самата себе си с тази дума и казва, че единствената ѝ цел е търсене на популярност.

View post on Instagram
 


Видеото очевидно е с цел да неглижира паниката около COVID-19, тъй като то носи провокативното име „Коронавирус предизвикателство“. Самата Ава е спокойна за себе си, а обяснението ѝ за това е също толкова шокиращо, колкото и видеото. Тя е напълно сигурна, че няма за какво да се притеснява, защото е имунизирана като блондинка, която се продава за пари. А щом е готова да оближе седалката на тоалетната чиния за харесвания и споделяния, на какво ли би била готова срещу заплащане? Не бихме желали да научим отговора, но нека завършим с изречението, което описва незавидното психическо състояние на Луис: „Облизах тоалетната чиния, защото не мога да приема, че коронавирусът е по-известен от мен.“

Четете още: Известни българи със статуси за коронавируса